Topic: 緊急 ! 大量被捕人士被活活打死

888 回覆
2397 Like 620 Dislike
冇人死 唔好再白色恐怖
其實老人家自殺率不嬲都高,大家可唔可以有翻d知識再討論......
Push
可以 請不推文thx bro
推 要殺人犯坐監!!!!
Up 🤬
Push
要推到義士報曬平安為止
冇FC你都講下點知道咁多資料吖
同埋咁多人死得不明不白
佢地啲屋企人都俾人拉晒?
兩樣野
1. Google Search "平均一日自殺率 香港",顯示平均一日大約3人自殺-用呢個數去對比現時情況,唔算突然多左好多人,無法一口咬定呢件事的真確性

2. 若突然有大量人士失蹤,失蹤者家屬一定會出黎講野(Po下野要廣傳搵仔都一定啦);暫時又未見咁既情況

十分關注,非常希望炒車,大家冷靜D
Push
咪再叫fc 自己諗
留名睇FC軍進場
會唔會有英文版
想放上tweeter
獨行夜歸人士,
記住set timed Alert to your Closed friend.
咩app 都唔洗裝

用Gmail Delay Send 一個 message 畀好友,
Subject 『重要!我不能成功按時抵家』

eg 如你朝早出門辦事情,
就set 當晚凌晨三點send msg,
如果做完事,你能夠凌晨兩點或提前返到屋企,就記住cancel咗個pending email,
咁樣就可以咩app 都唔洗裝 。

//當然如果有用app可以send埋Last GPS location . 咁人哋追查你下落,都比較容易,通常身陷險境,都會在韭屋附近。

所以pending message can delete here

Template:
本人 XXX 男/女
手機號碼xxxxxxxx,現在不能正常使用電腦,或和外界接觸。
今天曾到過已下地點:
五點至六點 在長洲OK便利店 買野食,
如需要查找CCTV。
身穿棗紅色T恤,藍色牛仔褲,白色鞋,
請聯絡我,是否還有在香港。
本人不會自殺。

more App Reference 降落傘 Parachute

https://hk.lifestyle.appledaily.com/lifestyle/realtime/article/20190805/59889795
屌 求FC就係標題打撚埋喇 又嚇人
屌極都唔化 咪撚玩標題啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞