[籃球世界盃二輪分組賽] NBA 19-20 Off season 討論區 (32)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
被流放,你先係
個個都話傷 要walker做大佬
訓左無睇
好撚勁既未來第一SF jaylen brown打爆全世界未
如果今次FIBA 有dlo+booker
應該拎到金牌
出melo都夠做啦
公道講句
艾狗賤種格,屌唔屌都會走
活塞簽ISO Joe裁B-Easy
B-Easy又可以返廣東坐住收錢了
雖然好多star無打
但個陣已經好過其他國家隊
法國隊得gobert一粒star,batum回塘,法國仔係nyk都係第三pg
尖銳先最勁
反而覺得係NBA例改到咁先累事
為左觀看性 越改越偏向進攻方
但fiba本身就冇咁易買犯
咪搞到咁
Fiba例無防守三秒,一個大中鋒守住底
進攻要用多好多spacing同射波

睇吓字母打到變傻仔,朝偉尖銳毛巾變球王就知射波幾緊要
字母都俾人守到變工兵咁就知出事
每個隊有個勁既big man真係好屈
又可以高位分波 搶板同守底做pick
harden vol 4好柒
等陣先 真係無咁易賣犯? 睇左咁多場 一節打左兩分鐘就foul滿分分鐘兩隻手都數唔哂 好心FIBA
改下啦 進攻犯規同t foul u foul唔計隊犯會好好多 我仲記得有場波蘭射成40個罰球
雙J=2隻啞狗,驚撚咩
唔睇名都知邊個會員cm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞