(警世)祟拜日本人前記得FC

441 回覆
1066 Like 144 Dislike
我咁睇
之前睇航母伊吹,入面就係講人不犯我我不犯人
似係比較接近主流思想
如果因為香港而要求日本有咩外交以上既動作
可以話係禁忌
分化撚

國際奧援嚟架

人地仆心仆命

你陰謀論
自quote講多少少
我都對於有日本人咁熱心依點好好奇
如果佢真係純粹出於一番好意
而咁熱心喺日本搞活動革命成功後我再道歉

但我想講人地要拎光環咪拎光環
想要知名度咪要知名度
你估英美澳德依啲真正嘅強國政府係純因為道德而幫香港對抗中共?
唔見你叫手足小心提防依啲大國嘅政府?

肯幫手嘅就係手足
唔肯幫手嘅身家有幾清白都冇用
樓主或者樓主個fd可唔可以考慮出個po澄清
唔好搞大咗件事之後平野さん或者其他外國人唔敢幫香港
幫人順手拎個光環都會被香港人當成罪名
邊個敢幫?
口講唔割但樓主篇野我真係見唔到一絲善意
爭取啲比較主流嘅支持會好啲
香港終究係要靠自己
已經有人企出黎話朋友係831太子俾popo打死,快推
https://lih.kg/1547651
你無撚嘢呀?咁撚樣就叫證據 呢啲頂多憶測炸屌你老母
咁撚樣就叫fc 亂鳩咁嚟誤導人 屌撚哂你全家
講句我嘅日本都唔撚俾 惡撚過共產黨
識日文嘅人都明白呢個人係保持距離為妙。
我地之所以咁上心講咁多,你估我地咁L得閒,只為中傷一個nobody?

我地只係驚,佢行到咁前,有意無意(唔小心)搞散香港人呢次個運動。係咁多。

利申:我開頭都好感激佢。不過佢嘅思維其實同藍絲係無分別。亦唔聽人意見,只會衝。
我無扼殺佢一直以嚟為香港係日本搞遊行/集會/搵傳媒訪問嘅努力;但你地睇番內容,係講香港反送中多d定係介紹佢自己多d?
叫人買報紙睇佢上報,開心去民間記者會...

似去玩,想自己出名多d。

講咗咁多,仲有人要撐佢就撐吧(同藍絲一樣,講都嘥氣)

唔講佢啦,聚焦返去五大訴求吧啦
你咪撚戇鳩啦 人地香港報紙訪問佢梗係問佢啲嘢啦 唔同訪問佢仲講反送中?人地幫左咁多手記者會用兩個emoji就屌?屌你老母你係香港政府呀?咁撚野蠻嘅
你睇下人地twitter幫手文宣多啲定宣傳自己多啲呀?9成都係幫緊我地文宣呀
仲好意思話識日文嘅人 唔好拉埋我落水唔該
垃圾三毛p牌仔
想講又唔係得佢一個日本人幫香港出聲
日本只係極右同無咁右,係無左派上到位的,你睇下日本移民政策幾咁嚴,寧願少子化都唔要學美國,其實日本一向都右,只係咁多年比美國搞到純曬

利申:老婆日本人,佢成家都係極右,應該話佢成個家族都係右翼份子
點樣唔聽人意見 只會衝 俾d例子啦
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞