依家重覆緊雨傘時既錯誤

1749 回覆
4948 Like 48 Dislike
FYI
Push
講真,你要學中共藍絲,都唔好學Fake News

你學佢地打人,偷襲,雞尾酒,
都唔好學Fake News
Push
唔好再玩膠啦
我哋其中一個優勢就係唔需要講假嘢
只要講事實已經立於不敗之地
Stop making fake news please!!!!
見到有朋友share fake news幫幫手同佢地講聲呀
堅持真相!

唔好傳rumors,改圖,WHATSAPP 9UP圖
推行動POST
我地呢場運動點解可以 stand 咁耐
因為道德係我地呢邊

所以, 衰野唔好做, 反而要諗下點樣去拎光環

香港中年/老一輩好睇呢 d 野

我知道你地年青人想笑下, 或者想增加輿論, 要多思考點做先可以拎到更多掌聲 / 企係我地呢邊
Push

公信力係我地最有力既武器

連公信力都比人誤會 同每日4點播片既cut 頭 cut 尾記者會無分別
----------------------------------------------------------------------------
太子CCTV最快星期6會被刪除
我地要有一次大集氣出太子 制造輿論壓力
將831死人嘅概念植入市民心中
令全港市民聚焦落黨鐵 迫佢交831嘅CCTV
絕對唔係要依兩日咁得幾十人圍太子警署咁
一定要上千人
實行將太子站鋪滿白色鮮花

若然屬實 今日就係手足頭七
依家號召各位巴打
今日9月6號1930集氣萬人太子站獻花
見字嘅巴打幫手spread出去 一個人真係推唔起

----------------------------------------------------------------------------
【831】9月6號1930集氣千人太子站獻花行動post
https://lih.kg/1544326
pish
pish
認同,唔應該同佢哋鬥假鬥講大話,打泥漿摔角無意思
依家真係多咗fake news加膠post改圖,我覺得搞gag改圖輕鬆下無咩所謂,不過要講明係fake,費事誤導咗一啲有心幫我哋嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞