【大台】「反自動當選運動」成功逼走大學區素人任嘉兒

685 回覆
704 Like 12 Dislike
轉載tony choi fb 人無恥真係無敵,一開始梗係要支持妳出啦,但去到對方唔係妳所講的建制派,係得到泛民支持,我已勸妳退,直到上星期第一次見到任小姐,我們好放心佢係民主泛,所以希望妳讓,點知妳企硬唔肯退,咁就再約今個星期二搵區軒再傾協調。

星期二我已經表明支持年青人出選,我們的任務已完成,知道我們唔想妳同年青人爭位,妳就避開我地,自己揾許志峰,連埋任小姐私下傾,整個內容我同Johnny完全唔知,根本唔知為什麼任小姐要退!

第一次見妳已經講明有機會做炮灰,隨時會讓位,有年青人出選就讓比佢地,而家為咩唔肯放手?
痴線互篤
thz巴打轉載
泛民正宗
大和解系最關鍵果個俾你地逼走左啦

開心啦
一條整容ET搭個反自

拆散泛民本土港大朋黨

重屌埋UST HKU Poly對立

一石幾鳥呀軍師?
還返護士姐姐俾我
無論反自動定係歐頌賢無一個係無辜㗎
好大盤棋
依家大家點發聲任嘉兒都不回應有冇街坊及熟悉佢嘅朋友可以再游說她返出來選
睇黎陳生真係要做到升仙了
係咪護士姐姐都需要時間

我估佢當初宣布退出都諗咗好耐先下決定,
我哋會等妳㗎護士姐姐

推到妳見到
我及我有朋友fb messger 她全部已讀不回😑請大家fb send多D messger 俾多啲鼓勵佢
大家請幫下手炸爆果個賴死唔走的八婆fb page
https://www.facebook.com/auchungyinolivia/
俾少少時間佢
我收到風,護士姐姐考慮緊點樣回應群眾
因為成件事的發展係好快
護士姐姐 知妳要時間 我哋一定會等妳㗎
十八鄉仲有冇位呀
送歐大媽去十八鄉啦
巴打麻煩吹返個風去俾護士姐姐轉達大家嘅支持同鼓勵
人哋而家唔掛反自動當選塊羊皮
明刀明槍咁嚟爭大學區
我嘗試轉達不過她都只會係已讀不回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞