【大台】「反自動當選運動」成功逼走大學區素人任嘉兒

685 回覆
704 Like 12 Dislike
我就笑左啦
可能係你眼中嗰啲叫做爭櫈仔
係我眼中嘅只會睇邊個可以付出到多啲時間去服務居民
我唔係當事人 但如果佢真係組成個月就已經開始服務果一區嘅居民 我真係睇唔出有咩理由佢而家要走 除非新來嗰個真係好優秀 但對唔住真係好難說服到人 講真而家距離投票日仲有幾多日 你係咁遲先落區嘅話 你要比幾多時間同心機先可以追番一個有時間上優勢嘅人 呢件事係唔簡單 所以我都唔係話一定新來嗰個就唔好 我覺得最好就公開左成個討論資料 又或者初選囉

爭櫈仔
見到都笑咗出聲
對面譚香文唔係泛民喎

係歐頌賢唔知做咩係咁拋許智峯出嚟
人哋許智峯個banner位明明係俾護士姐姐

這樣他們是差不多時間落區。所以就協調先。
而我就尊重協調結果。
當然最好就初選。不滿找人頂他
推係咁推
覺得任嘉兒係做得野過大台個人, 希望佢留啦
呢個時間仲食人血饅頭真係冇得原諒
人不可貌相
睇樣投票on撚9
只用此攻擊冇point
Pls用政鋼政績
好難講,大律師搵咁多錢,唔夠人撐佢嘅話佢好容易心灰意冷
我覺得如何都先尊重任小姐決定。
現在大敵人一定是建制。
你覺得對方不是泛民咪找人頂上。
自己社區自己救。
另外這個要問許議員了。來証明
支持嘉兒 支持寶馬山大律師
一票不投反自動
Push
明明已經有人落區就係都要撞
好鬼
通告:【拯救護士妹妹任嘉兒!】譚香文𠝹票聯盟即日起全歸類為非民主派
https://lih.kg/1545616
退左十世啦
多謝奶西巴
你咪前後矛盾囉 前面話睇邊個落區先 後面又話新來唔係一定唔好
你成段野就係支持緊我講嘅邏輯-公開討論同初選
如果係歐小姐插旗先
任嘉兒就唔可以後來居上?
點樣差唔多呀
18鄉中同北好似有人選
琴日有個post有人話要脅唔讓就搞埋其他區嘛
唔理件事細節係點
你話反自動當選結果大部分都係同泛民爭
就算唔係鬼都係失敗
都拋左個身出黎點退
Push
一睇佢地啲樣就知唔正氣 可唔可以逼到譚香文出嚟講嘢 明明係反自動當選做咩走去已經有人準備選嗰啲區選呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞