【大台】「反自動當選運動」成功逼走大學區素人任嘉兒

685 回覆
704 Like 12 Dislike
大學區素人任嘉兒啱啱喺Facebook Page宣布同「反自動當選運動」協調失敗,黯然退選。

睇返Camille晏就仲出緊post掛咗新banner,點知夜晚同反自動班人協調完就宣布退選。

其實反自動得9個成員,但係5個出嚟都係同人撞區。上次曉麗最終都係張隆自己退出運動,反自動先肯嘔返個區出嚟。

而今次反自動個歐頌賢遲Camille成個月先開始落區,又同大學區一啲關係都冇。俾街坊投訴佢撞區之後,即刻拎反自動個名出嚟,把口話會同人協調,原來最尾都係脅走素人。

老老實實,到底無黨派嘅譚香文今次搞個咁鬼嘅反自動出嚟,係真心想幫香港,定係做建制B隊玩𠝹票,又或者係想樹立自己勢力
撤LLM 對準政權

得到黨媒認證

#Chinazi旗係一個符號,不斷向世界輸出反共思想!

#Chinazi 赤納粹
Chinazi就係China+Nazi。
赤=共產紅色恐怖, 納粹不解釋。

全民反共 對準政權!
黑警、黨鐵,港共全部都係人民既敵人
而背後一直有一個終極大Boss中共

呢一刻中共絕對係十個煲得兩個蓋,準備爆煲。
今日唔號召世界圍堵中共,更待何時?

用#Chinazi黎connect全世界

1. Connect所有黃絲。
殘酷既現實係,並唔係所有黃絲都支持勇武。但黃絲最驚就係共產黨打到黎,一於用反共connect呢班淺黃!

2. Connect部分中立/藍絲。
中立/藍絲既上一輩,全部都係親身經歷過六四既年代,唔少甚至係大陸生活過。係大陸生活上所面對既不公義、中共點砌人生豬肉、佢地可能比我地感受更深。佢地唔會否認對共產黨既恐懼!一齊黎喚醒佢地對中共既不信任!

3. Connect全世界
Nazi既惡行到今時今日都依然係全世界既傷口,但佢地未必注意到係21世紀有個同Nazi不遑多讓既Chinazi!用#chinazi旗加海量文宣,話比佢地知我地既共同敵人係中共!

目標:全香港市民都知到呢個符號!
請大家用各種創意方法令大家知道呢道Chinazi旗!
記住!存在即勝利!

雙手奉上

睇個樣都知唔係好人 任嘉兒正氣好多
而且唔只一區仲有呢個鄭鳯娟寶馬山選區都要爭本身已經有素人落區在先

反自動正一𠝹票黨 居心叵測
曉麗嗰邊最尾好似係靠街坊圍張隆,張隆先肯走
任小姐早過另一位歐小姐落區,我朋友放工見到任小姐起般咸道出口擺街站而另一位我問過朋友見都未見過歐小姐本人而且都冇人識得去,反自由當選運動好霸道
係嗰鑊比人屌得勁先退姐
佢地仲有邊區?冇理由咁多區都撞,若果係建制b嘅肯定到臨選就退選
戥啲素人同埋當區選民唔抵
硬食偽大台反自動當選啲牛鬼蛇神
反自動目前出咗9個已經撞5個
寶馬山嗰邊出咗個師奶撞大律師
請各位巴打評下理及去反自動當選運動個fb page/生人吧死地嘅的人的page向佢地施壓呢個組織嘅話事人譚香文現在準備食人血饅頭🤬🤬她本想累積政治能量明天出戰立會九東
寶馬山係其中一區
有冇得嘈下佢,費事比佢地成班逼走有心出黎嗰班

區議會撞區真係好少可,已經畫到咁細都撞
出9區撞6區
譚香文係咪玩野?
睇d post都見唔到佢地同地區工作有乜關係?
係咪純粹想攬炒?
睇返西環變幻時個group個個街坊都好撚嬲嘈得好犀利

但係反自動啲人就一於少理咁款
Push
見到譚香文就知一定係𠝹票

任小姐唔好退!
屌你老母 依個時候仲搞依d野 反自動 係咪 剩係同建制挑囉
做乜尻要走入 有泛民既區選呀
唔好退啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞