[細思極恐]太巧合的奇怪新聞!

390 回覆
436 Like 16 Dislike
我信相係有死人, 但唔信條屍係佢地.
要埋屍, 警察其實好多方法.
有無連登心理學家分析吓
四個入邊
得中醫師有拉拉揀
邊個諗滅魔棍
Push
有人話點解咁多處理屍體方法
例如:掉落海、扮係跳樓掉條屍落都唔用呢D方法
因為個女仔可能真係智障,唔會飲酒跌落海,唔會有情緒失控跳樓,呢兩點都呃唔到佢父母
所以唯有拎條屍返屋企
如果一男一女就係替死鬼或者擺低條屍時佢父母回家
佢父母一返屋企,就見到一男一女,同埋個女條屍
跟住唔肯定邊個報警,或者可能冇報警 因為差佬已經喺附近,之後就即刻入屋拉佢哋
目的為左滅聲
個女人未必告得入,因為個男人可能會攬曬罪名,就算告都入都一定判得好輕
而家吹嘅風話個男人係神打
目的係為左判誤殺,因為誤殺最多坐三年
謀殺就會終身
而佢父母就會做到畏罪自殺,或者係傻咗 入小欖精神病院( 當然係畀人殺死,或者係畀人打到傻咗喇)
目的只係為咗滅聲
push
https://youtu.be/iExGGX5ihOo

831 無死人論據 睇 1:00:00,供參考。
呃蝦條就聽過
冇聽過假道士會打死人
恆巴 即係點?
其實真正恐怖係事發時係9月,當時我記憶都熱
上頭套係正常程序但邊個迫果幾位穿上風褸

係咪要隱瞞4人身上的傷勢?如果有傷又係邊班人出手, 動機是什麼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞