[細思極恐]太巧合的奇怪新聞!

390 回覆
436 Like 16 Dislike
其實,你起下我底咪知我係人定係鬼囉
一睇單新聞都覺得好怪,有冇個女仔「真」鄰居、「真」朋友/同學可爆料?
可能真係父母唔肯收暗口費,所以比黑狗拉埋都唔定

香港警察 強姦謀殺
Hong Kong Police,
Rape and Murder
一定有古怪
CCTV
呢樣先最可疑
好黑暗
如果係真嘅話
姐係被失蹤人士遺體係推填區.....
或者父母係真,但道士係驚派出嚟圓說兼食死貓嘅人。如果父母唔係真嘅話,死者嘅真父母有機會出嚟證實係假新聞,除非父母已經被買通或者被消失埋,如果係後者嘅話有機會關押對父母一排先再推出嚟偽造死因,畢竟太多符合條件嘅人喺短時間內死晒太惹人懷疑,至於可以關押喺邊就大家心照啦,驗證方法就真係唯有睇下有冇人熟死者一家可以出嚟解答或者提出疑問
上次狗被斬都冇咩聲息 話冇造假都唔信
所以絕對相信佢地會造假新聞
假新聞好多

1: 半架貨車乜鳩at炸藥、但係個單位得幾十呎
個單位都裝不鳩哂炸藥,上到天台爆,爆撚左
半個鐘,牆身黑左

香港玩撚完冇救,有錢的走
揾4位當時人出嚟問
死者被屈跳樓被謀殺,超越咗我底線,好嬲。估唔到香港會發生咁嘅事,仲要俾佢瞞天過海,依個仲係香港?
所以唔怪大陸人,佢哋好可憐。唔好怪大陸人對64無知,因為今天發生在我們身上一樣無知
死因係亂棍打死?
中式嘅道具
西式嘅驅鬼
有無人睇睇啲符係咩符
唔畀錢有無得聽?
上面有巴打講: 唔會
港共要人消失可以直接拎去燒 咩證據都冇
香港全部屍體火化都唔會俾你睇
問下有冇人失蹤先啦
facebook有片見住黑衫換哂衫班狗先衝落去追住打 係執邊影既人全部冇理到 證明黨內鬥輿論玩得好勁
推 推到有真相
咁西貢呢個  可能炒左車   咁片中 粉紅色鞋個個 去左邊呢```

```
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞