[live] 林鄭月娥發表講話即時討論

1023 回覆
37 Like 127 Dislike
各位聽清楚佢只係會係立法會提出撤回方案,如果唔通過都係唔會撤回,聽到未!
五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可五大訴求 缺一不可
好似有少少想喊咁
有小小開心成功爭取到小小野
但仲有其他呢?咪撚講埋啲廢話
我屌你老母
五大訴求,少一樣都唔撚得

五大訴求,缺一不可
大家繼續加油
兄弟爬山,各自努力
工大訴求!缺一不可!
即係啱啱約建制派係叫民賤聯班垃圾醒醒定定到時唔好缺席、襟錯制,等到時區選又可以打飛機話民賤聯成功為廣大市民爭取撤回條例
未 四大訴求 缺一不可

五大訴求 缺一不可
查實根本冇答應五大訴求
連撤回條例呢點都係條例已死再明顯少少
睇完仲谷住道氣
五大訴求 缺一不可
未睇 but 機場見
淋奠話落區拜訪淫賤聯,社區領袖即係各區黑社會坐館,你不如問下全身骨折手足,㸃解打到咁金同要坐監都唔退
咁就想香港市民收貨?
黑警濫權濫暴問題完全隻字不提
真係多謝你幫手keep住我地既怒火
你都識講社會有各方面問題
但你一直都係為中共服務
唔係民選既政府係唔會聆聽市民既聲音
你就係好好既例子
都係個句

光復香港
時代革命
五大訴求
缺一不可
就算通過左刊埋憲咁又點,根本你地人心不足蛇呑象,硬係要滿足所謂五大訴求,唔好逼北京出大招,死既只會係你地呢班冇權冇勢既年輕人
唔好意思,做法卑劣,不能接受,係時候重推舊post。
當五大訴求全部落實,真誠既對話先會展開
https://lihkg.com/thread/1493567/page/1
我又唔覺係咁,721之後仲有咁多人支持呢場運動,我覺得主要係因為大家見到黑警嘅所作所為
唔清算佢地大把人條氣都唔順
即使警察無定性暴動 律政司可以要求改控暴動或法官要求律政司改控更合適罪名
我覺得佢係唔憤氣多啲
可能麥XX又屌柒左佢一獲?
一鼓作氣 再而衰 三而竭呀
一日無真普選 無獨立調查委員會搞掂堆黑警 問題完全無解決到
第日如果又有新送中條例點算呀我屌你老母
咪撚比佢停 五大條件 缺一不可!
唔該大家唔好聼到撤回兩個字就射
個八婆宜家出緊口術
目的就係想比d冇聽過段廢話既人覺得係示威者唔肯對話
事實上個我地一個訴求都冇爭取成功
推佢老母
要恢復二讀先可以落下一步 真真正正撤回
但如果二讀嗰陣出事就仆街了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞