[live] 林鄭月娥發表講話即時討論

1023 回覆
37 Like 127 Dislike
而家勇武係咪要响影淋病呼籲,
加強日日落區同黑警溝通鍚春袋
有和理非集會我都會繼續出嚟 但我覺得力量一定會細咗好多 一諗起勇武 要坐返三五七年 真係好心噏 勇武嘅功勞真係佔咗大部分
不要勉強
收皮啦,又係個幾句,一個要求都冇答應
停止罷課回歸正常
唔好比條柒婆呃左動議撤回唔係真撤回!到時一樣要立法會二讀

個人認為日日罷課冇乜用 2014年有版睇
每星期罷一日去集會仲有用
容易長期搞 又讀到書 仲有空間升級
林定國大律師咩來頭
其實我慢慢覺得依家情況係主攻警犬...

撤回到時動議其實一定通過...(唔通過到時實重大反彈)

警犬依家殺紅左眼...屌佢兩句都想殺左你咁...依家直頭開槍...

示威者被屈收錢搞事...班狗係信到入肉架

佢地依家個個月出十幾萬人工...我工作地方近太子...日日見到班狗(幾車幾車咁駛入去..成百隻狗)入去太子遊樂會休息嘆茶...你話佢地大壓力辛苦??

班狗過份執法一定唔可以放過
我完全看不到善意,講d虛無飄渺廢話,可以平息,可以收貨,班黑警咪以後大撚哂,收貨即係中計!
應該話係只求自己甩身
動議撤回
唔係立即撤回!
唔好信條八婆!
雖然你係手足但你智商好似有啲殘缺 收你老母咩垃圾 你明唔撚明咩叫五大訴求 缺一不可啊 我屌你老母垃圾都叫你返學認真啲㗎啦 中文理解能力都冇 你老母係咪真係讀屎片㗎
五大訴求缺一不可!
全港各界大清算
五大訴求呀
閉門對話又唔聽又可以反口
ㄧ個差佬都冇拉,典叫say no to all violence?
6.解散警隊
五大訴求 缺一不可
係呀 佢話等立法會復會就動議撤回
如果班建制又搞事肯定唔會過
香港人退無可退!
袋住先?袋下袋下就輸架啦
動議撒回不等於撒回!!!唔好信語言偽術!!!
五大訴求 缺一不可!

It's now or never
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞