話說今日我本身落曬訂 book左圍枱食飯

1467 回覆
22017 Like 192 Dislike
收你老母咩收貨
屌你 呃正皮

利申:正皮左

全民抗爭,長久戰、拖垮邪惡、打倒腐敗

每日任務:
1. 抵制支持「邪惡」「無良」的商店,例如cctvb廣告、黨鐵商埸、黑社會、打壓員工的店鋪、減少淘寶
2. 安全情況下跳閘,免費搭港鐵
3. 夜晚十點咆哮!!!
4. 做運動,身體健康,鬥長命
4. 每日一個post,社交媒體戰(Twitter, IG, Facebook, Reddit) #HongKongProtest
#FreeHongKong #HongKongProtests #Chinazi
5. 不要說推,試著將呢段訊息copy and paste嚟推post

每星期任務:
1. 罷買Bye Buy Day:星期日、星期五(唔買非必需品)
2. 每星期做孝子,關心下老母老豆老人家,自己老母自己救
3. 每星期去連儂牆貼3張文宣

每月任務:
1. 出糧換美金、買美股、少掂中港股票
2. MPF都買美股
3. 搵多幾個人參與
或者做唔足,但我會堅持到尾,Best effort,你呢?
Version 2019.09.04
你買起間鋪,員工自然由得你換
我要同經理死過
湯撈白飯
我有d朋友
比佢地打到入曬廠
有d仲要永世都翻唔到黎

點食阿仆街
垃圾政府
成間酒樓唔核爆都無用啦,
仲食條撚咩
借位一用
【Google 廣告】上線啦 !
https://lih.kg/dOiPeS
我想要埋佢間鋪
好似隔離枱咁 屎都照食?
[是咁的,有啲嘢想大家幫手]
小編驚萬一如果四點政府真係話撤回送中惡法, 班五毛會開始帶風向「政府已經讓步,市民應該收貨」

所以我想拜托各位幫手做一樣野,
一陣間四點嘅時候,可唔可以幫手喺TG/FB/IG/LIHKG/或者任何地方
重複以下呢一句

「若我們接受了政府的條件
我們已死去的朋友
是不會原諒我們的

勿忘初衷 五大訴求 缺一不可」
唔好咁多姨媽姑姐啦

五大訴求,缺一不可
此文應該廣傳
[幫手推]隔離熱門po話撤回條例會令下次遊行失去一大班和理非喎
https://lih.kg/1538366
push
我想要埋間鋪
唔係次次嚟食飯都要搞一大輪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞