話說今日我本身落曬訂 book左圍枱食飯

1467 回覆
22017 Like 192 Dislike
粗口捐屌老母
缺一不可呀!!!
五大訴求 缺一不可
記得炒撚曬d打人嘅仆街啊
907 機場
908 美領

大家湯都唔洗飲

望到經理個樣就想反胃
最撚on9 , 出黎要求賠償 又打又拉又鎖又逼害。 點忍。 當我冚家都性奴任砌?

五大訴求,缺一不可。
正義必睡,公義長存。
四餸一湯 缺一不可
食屎啦
仆街
光復香港 時代革命
推翻偽政 清算黑警
屌你老母咁就想算數
No fucking way
個湯都凍晒飲黎有咩意思?食客比佢拉哂,死既死,傷既傷,仲有心理創傷,咁就算佢比埋四餸又點,食左點對得住犧牲既食客?而加四餸一湯比都唔要啦, 驚食咗中毒添。 係就換過曬啲員工換埋個經理,重組酒樓自己話事,我寧願再挨一陣餓,到時自己煮完餐飯先 一齊食,之後打人嘅舊員工一定要清算, 舊酒樓要賠償比食客。
拆撚咗間黑店佢
【831太子恐襲】今日下午約3時,兩位親身經歷8.31太子站警察無差別襲擊事件的目擊者,於立法會議員毛孟靜陪同下召開記者會,講述事發經過及其經歷。
目擊者講出多樣警方及醫管局未有提及的消息 ,目擊者指,831傷者被送往瑪嘉烈醫院而非廣華,而早前729曾爆出有瑪嘉烈醫院醫生於Facebook稱「大大力打」,更有留言稱「唔夠架生通知聲」 、「盡情打」。

有網民即時整合重點如下:
- 有一人失蹤
- 有機會有一人 已經死亡
- 被警察毆打近半個鐘至嘔白泡
- 警員見他沒有反應,方停止毆打
- 二三十分鐘後由消防員(非救護員)送走,而該傷者完全無反應
- 警員對他們說「強姦佢地係正常」
- 有被捕人士 於警署被非禮 (摸胸)
- 於警署如廁時不能關門,同時有異性警員在場
- 有日本人被捕 ,警方拒絕讓他聯繫大使館
- 目擊者稱傷者被送去 瑪嘉烈醫院,而非廣華醫院
- 速龍落電梯時,是 用腳踩市民背部甚至頭部

#立場新聞 直播全片:https://www.facebook.com/standnewshk/videos/2383919765184466/
#831太子 #太子恐襲 #毛孟靜 #立法會
-
發聲社新聞 STP Media
t.me/stpmedia
www.singthepress.com
屌咁嘅服務仲食?我要回水呀
無可能袋住先
望到條仆街又扮慈母好嘔心

動議撒回炸
大家咪比佢呃到!
湯都冇得飲!
係鄭經理
五大訴求,缺一不可
收左林經理條命就差唔多
仲嬲!得個湯,想玩我地?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞