[推到完場] Apple Special Event 2019

5001 回覆
129 Like 34 Dislike
巴打應該都可以慳一筆
假如真係蓮蓬鏡
唔撚買
唔使假如

100%係
我都差唔多

衣家你俾部128GB我用都唔掂
咁睇下隻錶咩樣算
14000首歌,有咁ge需要咩?
因為我全個iTunes library塞晒入電話
九十年代napster開始儲,勁撚多pop/rock/jazz等等
坦巴係咪聽Nirvana, Weezer, Radiohead
今晚收工返到屋企洗定白白拎櫈仔睇!
911 唻搞EVENT, 會唔會唔老禮啊 ?
美國都係910
有好啊 有最好的指紋解鎖
願主保佑我部iPhone 8 唔好打柴,直到永遠,阿門
集氣
小弟想轉iphone8
8好啊 有最好的指紋解鎖
連登仔今晚會9up話:"屌,次次apple都凌晨1am搞發佈會,日頭搞唔得ge?"
14000首歌,有咁ge需要咩?
係咪錄音黎
因為我全個iTunes library塞晒入電話
九十年代napster開始儲,勁撚多pop/rock/jazz等等

Napster 簡單係時下 Social Meida, Streaming, 資源共享平台始祖
可惜生不逢時

坦巴係咪聽Nirvana, Weezer, Radiohead

個internet用左成廿年先去番share playlist同埋由cloud down歌嗰個層面,仲要唔再係聽眾vs聽眾而係由大財團影響/控制你聽d咩

咩都有d,一開始係聽alt rock同埋一堆skater punk (九十年代仲興踩板)
之後就聽番舊既classic rock,再向後發展去blues / jazz
中間又插番d亞洲indie野,日本電子野等等

其實我真係唔係太鍾意衣家個streaming文化,iTunes衣家連名都摺埋讓路俾Apple Music,可能遲d連擺歌入iPhone都唔撚俾
你啱, 忽略了 TIME ZONE 問題! 係細佬太粗心大意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞