[推到完場] Apple Special Event 2019

5001 回覆
129 Like 34 Dislike
Good morning, thank you
打緊字都有聲,屌
係咪姐係聽晚
轉會就會好大變化,我自己就麻麻地android,ios普通用o岩我。
轉左會後悔
等新iphone
所以都仲觀望緊
睇埋聽晚 希望有啲吸引啲嘅功能
如果佢話加枝短筆咁就真係請收皮
同埋三眼仔真係麻麻地⋯
Good Morning
我淨係想要支Apple pencil 可以support
11個價似同xr差唔多
但個鏡頭
6真係好襟用
請教下宜家apple store 仲有無得trade in?
6s plus 要換機
有 仲值千幾 好似係
Tracking Device 有點期待
希望唔會太貴
如果HK$500內都買得過
UI design -> 平面化

最種意呢樣,minimalism
等walk in

第一日walk in可唔可以trade機買?
應該要AOS>iR>walk in
第一日難d
諗住aos算

btw fg未加limit,希望唔使爆張大學卡
第一日可唔可以直接trade in?
今次Event除左新iPhone/iPad Pro/Macbook Pro/WATCH 之外,應該仲有新tv、HomePod 2同埋真AirPods 2,或者叫佢做AirPods Pro
我都係 我仲要買左豐澤個安心保 用到開始壞就去apple換翻新機再claim返錢 一換完就好似新嘅一樣
其實apple watch我估佢地仲未研發到一個超user friendly嘅OS去run佢 個concept係好 但有小小華而不實 講唔出佢有d咩改善左你生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞