[推到完場] Apple Special Event 2019

5001 回覆
129 Like 34 Dislike
不過今年D名搞到咁亂,叫都難叫左。
又pro 又pro max。
你買返大陸機啦
真 上次個個其實唔係airpods 2
咁今次好可能同pbp同價,或者更高
Maybe Apple TV
但最近完全無airpods消息流出喎
但最近係有airpods減價所以係有機會出新
AirPods S
3月
我都係6s要換機了
又要準備課金了,就算今年唔換新Phone,配件點都要交下會費,新tv/AirPods Pro走唔甩,但HomePod出左咁耐真係唸唔到藉口買,唔用Siri冇用HomeKit唔知要嚟做咩
等ipad pro仲係用緊4gb ram(除左12.9頂置)
同2015年出個陣一樣,但係os已經升左4代,加上ipad os主打多功
今次好大機會升ram同鏡頭
叫 11( 5.8, 6.1, 6.5)
想知apple whatch 多啲
Incredible
多D電
XR 無 3d touch,又粗邊又M額
出iPhone 11後買8 plus會唔會好on9
會,陳年design
用XR用過
會,陳年design
用XR
XR 無 3d touch,又粗邊又M額

對我嚟講係唯一缺點
亦係唔買原因
如果11有3D touch不過粗邊我都OK
你地點會買唔到。
買唔到咪圍人地Apple store. 打爛門口啲玻璃。
再噴返幾隻字, 再搭單落咩幾大訴求囉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞