[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (15) Hong Kong Dunkirk 2019

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
pc
信仰問題姐
唔小人都會要求d人4人光輝
月尾啦
switch仲係未過old blood
請問岩岩聖劍裝三十左,去到火衛

跟住點刷第二裝?打古紀成日唔係得機體就系統。。。

聲望任又打唔到第二關。。。
其實頭版d link大部份問題都答到你
有時唔係唔想答你
但係記憶力衰退真係諗唔起
新手一定要去金星刷boss關整rhino或者可以開relic整prime版,白金留嚟開武器或者甲位
Kufung prime 大約幾時刷到全素材?

課果啲甲係咪都係無prime咁勁?

我有爬文但得資料庫,有無新手建議

利伸:非課金戰士。。。
甲同武器課同無課都係一樣

至於wukong prime要幾耐就睇你個星圖開到邊
唔好課普通版 P版只可以自己刷/收返黎
素材其實玩耐左就全部齊 冇得太強求 部件就慢慢打RELIC
PS: 要課都係等75%OFF OR 課PRIME SET(前題要套戰甲岩自己有愛)
除咗EQ ivara nidus呢啲之外
其他建議肝出黎

真係想課可以課prime set或者等75%
4300白金除非你好大洗
其實已經好夠用
刷咗三隻kuva大佬
要估次序好麻煩
無錯,千奇唔她用白金買普通甲,不過我刷到宜家仍然整唔到ivara
打多啲間諜就有
唔知月球間諜出唔出parts
有既可以練習下,順便刷急進
刷間諜就唔難,係刷到就嚟悶死,之前刷eq已經刷到嘔,反而nidus搵到人一齊刷就好快刷晒
eq我當順便刷埋架式
刷warframe嘅話隻隻唔同刷法
基本甲嘅話 刷venus 會出rhino 刷多幾次就會齊3 parts

然後發現唔夠資源合
刷普通甲圖永遠冇難度
開頭無課金最大既敵人就係倉位同資源
新仔追進度一定有既問題
邊似我地呢啲老屎忽刷到爆倉等content
白手揾到第1筒既白金就係呢隻驚成功既第1步
港幣戰士
啱啱過完月球任 之後整自己人樣 仲多左把劍
之後裝備多左樣野升 想問各位巴打把劍勁唔勁升自己人物有咩作用?
新手
而家DOWN緊有啲咩要做
係咪仲有新手裝既CODE
把劍係broken war?

人物你指係指揮部官?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞