[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (15) Hong Kong Dunkirk 2019

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
介唔介意add埋我,我宜家係一個大陸人開嘅clan,嚟緊活動都係想同識嘅人玩
Id GODVee
老屎忽嗰堆有邊個唔係等呢樣呀
都啱既呢段時間唞唞轉下game玩
年尾再博命
你地多人又長玩真係可以考慮開個新clan
不過d研究會讓你死去活來
http://www.bilibili.com/video/av67877256
班垃圾好煩
係都要人地圍住佢地轉
係自尋死路
冇簡中呀 咪撚玩呀 返去玩中國特別版
有中國版唔玩走去玩國際服 仲學人講咩5年義工 唔想玩特別版就唔想玩啦 咁多野講
簡直同廠商講: 隻GAME冇中文呀 我負評你 但大把GAME冇中文
喺蝗牆入面圍爐打機唔得,係要柒出國際周圍害人
違反保密協議都可以拉埋歧視黎講
我本身係一人clam,一路玩啲人見我個臂章好睇就想加咁樣玩玩吓都滿人了
成條片睇晒之後第一個感想:
屌你條片講緊嘅嘢同我哋香港班後生仔做緊嘅嘢有咩唔同你話DE唔回應扮死,你老母政府黑警咪就係日日講大話又扮死,垃撚圾正宗雙重標準,自己做就得人哋做就唔得

另外屌你喇,有你自己蝗國版唔玩走去玩國際版跟住又屌鳩人地區分類。冇人迫你去國際版玩好冇仲要舉例懶叻話另一隻game俾你班蝗蟲點洗負評法,懶係"後果自負"咁。死返去玩鎖國ser啦。

最撚搞笑係整片嗰個話自己玩咁耐,都仲可以唔知wf個連線機制係點?話人哋爛ser我真係笑到屎都咇埋出嚟。係你班弱智蝗翻牆出嚟玩做host累撚死成team人呀,你班垃圾翻牆蝗先係搞撚到組隊連線品質差到仆街嗰班呀屌你老味我轉區連去北美南美都冇咁lag
仲收唔收人
滿咗10個了,你要加可以清吓幽靈人口
你可以加咗我好友先,id:billy92005

通常我同我fd都係放工10點後先玩陣
你有興趣再加深吓認識可以加埋我個私人discord group打字/吹水都得
好阿 thanks 巴打
我同我個friend 都係10點後先打
d大陸仔d場lag都仆街 開左filter都照入到
支那特色真係識條鐵
支那特色 lag機 外掛 黑金
連線果度我set左100ping以下,有時都lag到痴線,關唔關支那人事?
班撚屌做host既話咪關事囉
唔入但加你得唔得 想揾下香港人 同埋可唔可以幫手做4k任
我wf id打咗喺上面,隨便加
佢哋個ping係冇鳩用,佢哋用vpn翻牆玩做host係會嚴重掉包(packet loss),加上個ping只會show你連去佢vpn server嘅延遲,實際上佢哋連去vpn server中間都存在住200幾-500ms嘅延遲。基本上host嘅packet loss rate一過5%就會明顯感受到連線品質變差。最常見嘅情況就係叫完指揮官出嚟但係隻指揮官係冇外形+卡住行唔到,要過返20-30秒先見到隻指揮官現身。所以你set ping係冇乜意思,上面有巴打講用peerblock 嚟block蝗國人都係冇用,佢哋一用vpn就block唔柒到。
執野 開門 delay
一開operator根本喺第2個位
試過門都唔識開,carrier吸完野食唔到落肚,成抽野係頭頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞