[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (15) Hong Kong Dunkirk 2019

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你呢d叫做懶到出汁
勸你唔好放太多心機落去
無錯把嘢如果有張強勁riven係好好用
但係呢把槍係過份依賴張riven嚟決定佢既生存定義
求其降一降disposition已經收得皮把槍
反而其他主武加/減disposition都仲生存到嗰類先狂洗會比較合理
咁夠用喇
如果係我既話會要求基傷 + 暴擊 / 暴率 行先
把槍唔係玩狀態

主武推薦其實好廣泛
好多好有用 / 各有專長
只列我用緊1部份 (中文自己揾嚟對)
Soma p (解riven用)
Panthera / supra vandal / Opticor (玩具系列)
Amprex (舊神器俾人弱化咗但係仲有生存空間)
Ignis wraith / Arca Plasmor (公廁系唔介紹)
Synapse (溶甲幾好用)
Tenora (極盡再加riven都幾可觀既一把實彈)
Acceltra (值得升既硬爆系)
Zarr (好爽既自殺系)
Exergis (單發散彈但係好高攻)
Hek Vaykor (平民系散彈)
Tigris Prime (懶得整catchmoon既選擇, 用嚟配nova 2技)
Rubico p / Lanka (對力使用)
Zhuge P / Lenz (神級弓)
慢慢嚟無人叫你一次過升晒
通常中咗2倍經先極晒全身走去掛機呃經
acceltra唔夾gauss用都得?
本身把嘢雙爆值已經屈機
9屎套甲只係回彈快d咁解
https://youtu.be/QBb62mkpjJI

延遲

你堆圖load唔到啊
load唔到咪試下㩒落去
有冇kuva噴火槍/hek/sarr
DE開始炒冷飯,會唔會改skin改數值當新槍出
catchmoon衰咩又比de nerf?
大勁
catchmoon衰咩又比de nerf?
太勁
終於攞到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞