[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (15) Hong Kong Dunkirk 2019

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我之前用開雙子小精靈,未有紫卡之前就用開勇氣 瑪瑞火槍,但用完捕月同食人魚真係返唔到轉頭依家就有張唔錯紫卡就試緊把苦痛德特昂,都比唔上食人魚
棱晶雙子仲好用
好多都好好玩
睇你想唔想升㗎啫
屌,刷ivara同equinox刷到燥底,刷撚左勁耐都一係唔中,一係就重覆,屌你
佛系刷
宜家係 Fuck系刷,一路刷佢老味,一路刷,然後仍然刷唔到
希望大家努力推廣loki
唔好用屈機warframe 之後話隻game太易玩好悶

新仔們聽我講all in loki實冇死
我覺得初期黎講新仔整隻牛會易上手d,loki都要齊mod先好玩
新仔們聽我講all in mag實冇死
二花奶我係刷得最耐
all in ash 實冇死
all in mirage 實冇死

skill 2 爆炸流,爽到飛起

btw 其實 mag真係幾好玩,但ash就自從被人....

all in rhino 實冇死

2技保命,初期冇乜mod推血盾都唔驚比人秒,推高護甲去到高lv場都頂到下

3技開buff去混吉鳩企都唔驚比人屌

4技踩完地救人一流
lvara差個系統 藍圖就係咁重複
btw 推薦新手用Nezha
All in Oberon 實冇死
3技谷到每秒回86血以上
DG細胞咁打極都唔死
仲可以幫Garuda瘋狂回血
永動機
但比怪打一下扣200
死左咪冇得再死
其實mag要齊mod加有啱武器都可以好勁,不過mag係原罪
現實: 高手先會用
我新手玩個陣都係MAG起手 玩到DEL GAME 點知一玩就佔左我成隻GAME玩既時間35% 都唔知自己用左咁耐
新手梗係用牛啦
新手緊係是但拎隻 之後去拎免費P版戰甲啦(如果仲有的話)
頂你
仲唔多謝DE 搞亂PRIME價市場 而加D新手好幸福架 一起手就全套P
買skin就夠
rhino玩壞手勢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞