【緊急】831,我同德國記者去左訪問前線,好多感觸。求求大家幫手,港女尋人!!! URGENT!!!!

1153 回覆
1939 Like 2 Dislike

樓主份form份link有問題?
push
支持
必問:

有幾倍OT收,係咪仲要"好合理要屌埋女示者"咁辛苦???

民主訴求,缺一不可;

以眼還眼,鷹犬全鎖;

有錯企定,即決勿拖!

民主斬件,仲當我傻!

屌你老母,未贏收科?

除非你係個班那埋護照旁身嘅扮民霸權,永續利益獨賣囉!!!
[律師建議] 緊急 請廣傳

831太子站當日有份俾人打嘅市民,請盡快聯絡律師做民事訴訟(personal injuries),向法庭申請要地鐵攞CCTV。

一定要快,如果過咗期限,地鐵話自動洗咗啲CCTV,到時就真係冇人知道太子發生過咩事。

註:其實唔止身體受傷,心靈受創都可以告。當日喺現場目擊事件,造成精神痛苦,都可以嘗試用 secondary victim (非直接受害人)去追討。最後告唔告得入唔係最重要,目的係令多啲人有權拎CCTV,還原真相⚠️

星火同盟 98190979
民陣 65499452
民權觀察 94632945
伍展邦律師行 26081400

推呀!!唔想有人抄車,但更加唔想抄左車但冇人知!!黑警一定要還債
追究到底!啦

想自保都有野幫到手!
如果想自保,請所有知情人士立即錄影一片短片(遮樣,但一定要仔細描述當時情況),將你所知既細節送去各大媒體,並響9月5日中午12點前,以匿名方式送到各大媒體(報章、社交媒體)。當呢件事徹底曝光,響公眾既注視下,你地先會真正既安全

知道你地可能有好多各方面擔心 但想知真相得一個方法 就係拎到cctv 唔想搞民氏訴訟 都幫手拍條片send去各大媒體啊
求下你地啊盡力幫幫手
如果拎到 我地離革命成功 又遇進一大步ga啦
多謝妳地 大家一齊推呀!!
多謝手足
721 831

唔得既
Push
五大訴求,缺一不可
徒勞無功,浪費時間資源,繼續發夢好d。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞