嚴重懷疑尋晚太子死咗人。

1009 回覆
4851 Like 51 Dislike
真又好假又好
推左先算
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=123311252361197&id=109140177111638

#自行判斷
有關太子有手足被殺一事,搵咗一眾醫護界手足問,整合消息如下:

噚晚太子站,至少10名傷者。6個紅色,2個黃色,2個綠色傷者。開頭狗報稱月台無傷者,拒絕救護車入站。

3個紅色:心口痛、頭部受傷、呼吸困難。
2個黃色:頭部受傷、呼吸困難。
2個綠色:膊頭甩骹,頭暈。

其中7名傷者被狗要求經地鐵運去荔枝角地鐵站先送去明愛及瑪嘉烈。

暫時冇人有確實有否手足往生消息, 而家都冇人揾得哂全部傷者係邊。淨係知有其中一個入咗明愛嘅,因為骨折要做緊急手術。
另外,據狗報稱太子拉咗40個(傷者應包括在內),已嘗試向律師團朋友查詢,如能確定哩40個手足無一往生,應該係最準確嘅消息。如有進一步消息會第一時間通知。
係手足嘅入嚟!!!
https://lih.kg/1527346
唔沉得
如果係真
要全世界知道

暫時冇人有確實有否手足往生消息, 而家都冇人揾得哂全部傷者係邊。淨係知有其中一個入咗明愛嘅,因為骨折要做緊急手術

剩係話太子站醫護收到咁嘅情況你邊度望到話fc左冇人死大家都係想知有冇手足出事,有人整合左佢收到嘅資訊比大家睇,你都望清楚先屌啦
無眼睇⋯
推 執左一日 咩都未整返好
lm
我要知真相
推推推
好撚擔心
信唔代表我會傳
依家呢個時勢,我唔會理咩fact check未fact check嫁喇
不如幫手諗下班黑警有咩做唔出啦
斷頸似啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞