嚴重懷疑尋晚太子死咗人。

1008 回覆
4851 Like 51 Dislike
如題。
結果封站封一日。
真• 毀屍滅跡。

901飛機一役原諒我講係失敗咗。但
831對手on9 送咗我哋一手好牌。
將「懷疑831太子站有人被失蹤,可能警方失手殺了途人。」傳出去,傳到對家回應。但不要Fake news,認真。
推10
推9
推8
推7
推6
三罷
9月2
9月3
約定你
推5
唔好自己嚇自己,推

請twitter 以下文宣:
1. Please pass Hong Kong Human Right and Democracy Act
2. Impose sanction on officials of HK and China, whom proposed to amend extradition bill
3. Impose sanction on all Hong Kong policemen, who exercise excessive force against protestors
4. Grant a true autonomy for HK, or impose sanctions on HK by cancelling United States–Hong Kong Policy Act

Tag 以下議員:
@realDonaldTrump
@VP
@marcorubio
@SpeakerPelosi
@GOPLeader
@senatemajldr
@SenTomCotton
@SenSchumer
@SenTedCruz
@WhiteHouse
推4
(手動複製貼上,貼得九月你就做)

和理非,好無力,好忟?
要抗爭,只有十月一前每日堅持做以下既事,係堅持,堅唔到都要堅,係呢到發誓你堅持呢個九月,就一個月:

1. 罷消費(任何福建幫、cctvb廣告、黨鐵商埸、藍紅食店)好難?勇武難唔難?
2. 低享樂(要發洩,做運動、十點9叫、唔好taobao消費食好野)
3. 每日簽最少1個聯署(實搵到)
4. 每日like and share 1個文宣post
5. 下載Twitter 開acc,每日出1個post
6. 每星期最少參與1次行動,無行動去商場涼冷氣教育自由行。
7. 每星期去連儂貼3張文宣
8. 出糧提款換美金
9. 唔好買入任何大陸公司股票
10. 轉埋你個MPF去外地基金
11. Tag或吹你身邊三個人一齊參與

諗到再加,如果你咁都做唔到,講咩野好忟好惱無野可做。
只有200萬人堅持經濟抗爭先可以制裁佢地。
推3
佢實話無
唔好嚇我
推2
推1
pish
迫佢老作,一出錯就出事
就算佢地唔合理狡辯都係有一班無腦藍絲信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞