嚴重懷疑尋晚太子死咗人。

1009 回覆
4851 Like 51 Dislike
認真
Push , 希望係假
死咗人冇得呃,實有家人嘈
希望係假
屌 有哩個可能
唔知列車經過太子站咩樣
隔離有個po係影到
有放走幾個真市民上救護車去急救
但冇記者 議員去跟進個幾位真市民
雖然問佢地一定可能怕會出事或者已經封口

可能我on9 但我想問 就係1百人走路軌逃生
最後係咪真係全部人冇事?
個班手足同生還者係走路軌出左去其他站冇事之後狗收料先封鎖哂其他線
定係因為見到佢地逃走出路軌既同一時間封鎖全部線
我就係唔明究竟佢地個陣點走
其乎每一個出口 站 月台 有狗
最重要係 宜家冇人/記者去關注返琴日太子單野
唔可以白白犧牲佢地.....

其實有關琴日太子站打完人 封站開始所有消息都好亂
一方面就話41傷者一方面就話冇傷者
屌究竟係咪狗以外又有人想埋左琴日單野

大家都竟然consume左琴日全部係太子站扣留加俾狗打死/ 狗私刑部分人導致死左人
又見到阿伯伯一個人靜坐係太子站又有人送花

然後機場完左見有人話去深水埗食糖水...
所以去深水埗做乜尻 又想衝去狗屋射雷射燈?
去拆閘冇問題
講真如果係衝咁去太子啦 屌

地鐵站站係正狗屋隔離
冇錯我P牌可能唔應該講太多
但諗起係站入面既手足仲有可能有年紀細既學生
如果真係大家所想已經死左
而同一時間 單野就咁俾班狗 黨鐵埋左...
點對得住佢地 同佢地朋友屋企人
好撚嬲
如果成家人喺車度就未必了
過左字數
希望啲人冇事
但就算冇事都要不停講有人毀屍滅跡,至少佢地下次唔敢趕走晒記者
push
Push

可唔可以放上twitter?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞