電氣良品壽終正寢?

266 回覆
41 Like 0 Dislike
係 抵死
買過隻ps4手制,佢有主動問我有無GW優惠券可以平d
態度就正正常常

但以前係戈度買過3ds,玩左3個月到就有野壞要整
拎左返去整,大概等左一個月內就攞得返
去攞機時無check清楚,機就整好左嘅
但返到去先發現佢換走左我張原裝sd卡啊dklm
仲要部機後尾都仲係壞返同一樣野…
堅摺左
以前成日幫襯好景嗰間,記得之前有巴打喺入面做,玩你問我答
間接認咗兩邊個價係唔同

其實都唔係突然間,由開始推中古game到近排成日都返唔切新game,已經覺得燶燶地
只係估唔到會係信和入面第一間
睇上面講冇眼光鳩入貨已經係自殺
抵死啦
成班串過馬撚
嗰間係老母?

Coffee老豆嗰間有賣一手有賣二手, 店面紅色框, 以前好似係二樓轉右, 而家新店對正樓梯, 條友個面黑到一眼就睇得出係Black Coffee.

以前唔識嘢去過佢度放PS VITA GAME, 嗰度前前後後十隻GAME, 有Persona 4 同 Dragon crown 嗰D大作. 佢話呢D GAME 唔值錢冇人識, $200 同你全收啦. 我呆撚咗, 之後笑一笑話我唔賣喇咁, BYE. 佢話用隻PS4 watchdog 1 同我換哂佢. 痴L線, 應都無應佢轉身走.
佢d大值崩幾年賣唔出都係果個價
Gundam breaker
其實可能係同一條,一日比人問左唔知幾多次,都好難唔閪口閪面
又唔同買衫咁要sell你先咁好態度

連登d game post都係問多幾次同一個問題就叫你自己爬文啦
咁好心佢就標價啦
成日收埋個牌要人問
其實多數新game先有呢個問題
都係防止第二間個價同佢地差唔多/平過佢地
好多間鋪都有咁做
其實得港台咁k形
又唔見日本海鮮價
因為日本唔跟定價係真係犯法
日本同外國一樣統一價

唔會平賣貴賣,要減就一齊減
好簡單

點解有d可以keep到有禮貌

而佢就特別西呢

大佬唔係叫你好似日本仔個d咁誇張
而係唔好咁西姐
[幫手推]隔離熱門po話撤回條例會令下次遊行失去一大班和理非喎
https://lih.kg/1538366
我問價試過都係職員無出聲直接㩒個計數機比我睇價錢,接近零交流

唔知係你地心目中咁樣算唔算閪
都叫有答你啦

十問九唔應,放game當你乞衣(屌你張單又叫人玩完去佢到放game wo)
炒就炒啦個價係靚既我懶得格啦
試過一次放十幾隻game 夠膽死開200收哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞