電氣良品壽終正寢?

266 回覆
41 Like 0 Dislike
佢兩個女都好好品wo,3母女都好似樣
又吹得兩句
但有時d game都係貴過對面電氣,有時見唔係貴太多幫襯下當支持
188 coffee老母賣水機俾我添啦
我認自己on9無check清楚
見佢個價同行一樣,佢又無出聲係水
算鳩數,自此無再幫襯
殘廁gathering個coffee
佢老豆個鋪位咪上樓梯一樓對正個間囉
深水步電玩直銷網
吓 真定假呀 仲訂咗game喎
良品自從有一班網民(我係其中一個)喺佢個FB狂投訴之後,
老闆文哥已經從善如流,炒左嗰班態度差既員工。

其實有幫襯開良品都知,文哥本身好NICE,亦好支持本地格鬥GAME及復古GAME發展,絕對係出錢又出力。

唔好因為一小撮西員工,就抹殺左良品既價值。
I see
我反而試過佢老母平過街價好多咁賣game俾我
懷疑佢記撚錯價
香港勝在仲有林生
一定唔係
個樣西都算

買野比錢d口氣好撚似欠左佢咁,講野永冇尾音

個男人返而有禮貌d

肥瘦兩個c9真心好景西面2人組

排佢之後嘅就千代田個肥仔同個呀婆,反而好景電器d人好d,可能冇信和咁忙
點撚樣呀
屌佢啦

係呀留名訂game係唔洗比訂呀
你又唔講留完名有早貨有偷跑要食炒貨先有得拎?
最有印象當年有隻龍珠入左4 500隻 最後好7 80清貨
帶棗兒?
呢個都係原因之一啦 邊記得咁多 其實你留名都係廢既 好多時都係景價賣 所以呢個攪黎做咩 晒心機時間
人氣皇自從有一班網民(我係其中一個)喺佢個FB狂投訴之後,
老闆林生已經從善如流,炒左嗰位態度差既員工。

其實有幫襯開人氣皇都知,林生本身好NICE,亦好支持本地格鬥GAME及復古GAME發展,絕對係出錢又出力。

唔好因為一小撮西員工,就抹殺左人氣皇既價值。
你又點撚樣呀?

係咪要講你鍾意聽既先叫意見呀?

屌你老母,唔鍾意就死返出去啦你老母,社會廢物
你講緊邊間
係咪我get錯,我講緊好景電氣對面3母女wo
西又真係未試過
家姐易吹水d,但唔做之後幾年無見過
阿妹把聲係死死氣但一傾下就好易傾
可能誤會左
我講緊電梯第一間

好景電器斜對面
電梯第一間都唔洗講
細個買game問幾錢姐,d語氣西到唔知以為我問候緊佢娘親,自此又係blacklist
d game普遍貴過人
用得執達吏一定係爭人錢比人清盤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞