電氣良品壽終正寢?

266 回覆
41 Like 0 Dislike
見佢成個FB page無左,係咪連鋪都無開?
老闆黃到仆街 係咪比人hack
幫推!
係咪所有鋪執晒? 有冇人去信和睇過?
facebook page都冇左
前日都仲有開。
但講真佢呢排舖入面個格局真係似會摺 : Game越嚟越少, 機又賣得7788~
搬位咋嘛?點會執
前幾日問佢買ps4手制都話無?
冇執到
休息姐
有人話見到有人上門市追數喎
一隻 Game 平均賺唔到 HK$10,你話點做?
唔係隻隻有得炒,賺到都係補貼番落去
要CHECK 佢係咪真係執,就去好景睇,
因為和信幾個舖老細係租返黎,好景舖就係自置物業黎。
雖然間野態度出名閪
但係老闆之前好似寸過好多同行著重做支那生意
執達利星期六收左佢皮?係咪堅?
如果出執達吏應該上網check到?
時勢造成,炒game比人屌,唔炒等執
早兩個禮拜行過兩間都似執笠既格局
有人貼
[澄清]國難五金課金問題—照舊課!
https://lihkg.com/thread/1521564/page/1

國難五金專訪 [國難老闆同一眾員工已保釋,開鋪事直請留意國難五金FB]
https://lihkg.com/thread/1521301/page/1
d 人唔係話間野d 人串過馬撚咩
高峰時期連好景4-5間鋪

但衰在請唔到人,請唔到人睇鋪又焗住唔租;維持唔到落去。

鬼咩,一日番10-11個鐘,萬1蚊人工,每個星期番6日,真係搵阿叉做咩

利伸:有fd 做過,做左一日即刻話唔做
拉閘就等如執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞