電氣良品壽終正寢?

266 回覆
41 Like 0 Dislike
Hotline d價好難捉摸
有時平人幾十,有時貴人幾十
呢間walkin成日比佢閪面,次次行到入去個氣氛好壓迫
我見平佔多數
尤其舊game,一般比較快跌價
好景嗰個??
如果佢講電器個個四眼西面

就係又肥又矮,應該冇做/唔係櫃臺半年以上
唔似 執笠冇貨啦
係信和一樓
記憶中冇去過好景同信和地庫
FB見人話執達吏做野WO,唔俾佢清野走?
咁你搵邊隻GAME先?雅達利太空侵略者呀?
曾經見過達狗去佢度買game,仲同店員有講有笑睇落似熟客,可能又係佢累到要執笠
之前打電話去留異界鎖鏈(佢可以留貨),佢同我講唔洗留好多貨。我話放工先黎到留左穩陣啲,佢話八點前黎都有。
仆街點知我一收工飛過去七點前到,佢同我講賣晒。
我話我打過電話黎留貨,佢話你幾時打過黎,一早賣晒啦喎,串撚到仆街。
以後佢平出面幾多都唔撚會幫襯,我去gpoint好過。
hotline訂貨有保證
老細入貨有時好憑自己喜好 直覺覺得好賣就入幾百隻 最後要賤賣到幾十蚊去清貨
服務態度就真係好海鮮 睇你好唔好彩走既時候班sales心情如何
有時d大作都係賺十幾廿蚊 唔知入貨貴定點
訂game唔駛落訂 最後留名幾多就入幾多為底...咁我見隔離平就買左先啦 唔一定要同你買
後黎唔知點解又玩懷舊入左勁多d 任天堂帶 一大堆古靈精怪周邊 林林總總
一年咋嘛,PS4
同意,
訂左到時佢會賣番原先個價比你,
通常都係比walk in 個價平些少,
我訂如龍個d 都會免費跟晒d 特典(walk in 就要加錢).
唔怪得咁多奇奇怪怪幾十蚊隻嘅平game
不過都多得佢唔少
玩左好多平時諗都冇諗過買嘅冷門野
以後就可能冇乜機會
咁你真係視女女女過佢個女吖嘛
咁我都試過訂左個到時現貨平過訂價
佢都跟返現貨價收錢
唔撚係呀

不過做呢行就知 一般game鋪一定賣機整機先好搵 賣game就
幫趁咗好多年,阿女係好好人品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞