[I/A]超級機器人大戰DD (6) 求下server唔好再死

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
轉去玩pokemon masters先...
主要係鐳射屬性太多選擇,成班高達都係
如果女主角機好似主角機咁係特殊屬性會好好多
你講既能力加成係本身啲數值定係啲效果?
數值既話係15%加落部機到啊嘛, 裝係sup位既話
效果既話卡lv係無影響, 特性果個lv就有影響, 要食同一張卡先會升
有飛西 ssr 肯定優先飛西 無既都升nu 安全保持4格距離啦
我有花園麗嘅話
裝俾nu
跟住獨角獸裝strike ssr ok?
即係骨架r升滿 餵40件俾ssr就可以突破?
咁n果d可以照升爆?
因為都幾壓位

Btw eva係咪無用
爆左一隻GGG先
你就可以開好多關無雙
冇膠街架係咪唔洗刷鎖壓戰2-1
花園麗同seed艦長一樣加鐳射傷,幾適合nu(我覺得仲好過nu本身件ssr)
獨角獸平時用返自己件ssr好d,係除非特別需要break先考慮換突擊個件
突破方面,n要再多好多,直接賣算
R先係40件,同埋係75ssr突去80先食40件,80開始會食多好多
同埋升滿40件R真係會非常燒錢,考慮清楚先去做
應該都得既
升多啲再刷
都係要閃夠40次之後仲打得贏者
1萬dam
是但搵部其他攻擊特化型改滿10格攻試下
Ic 勞煩曬巴打
想問埋最後個問題
Eva係咪無咩用 唔洗點改
多咗個獨角獸同eva都照75?
明明D 卡3XLV打EXTRA 都打到隻狗咁
升到65 穩定到爆
有ssr就升75先啦,無論攞黎裝或者食都要升盡
EVA而家有d難用,不過佢係你暫時唯一實彈ssr,總會有用得著嘅場合(雖然預計之後人人都會用古鐵做實彈主力)
第幾關?
好 真係唔該巴打用咁多時間解答
農到想死 無再戰選項
開左pkm之後即刻靜哂
中左第一少女比男主裝
其實佢比果d票差唔多次次都有ssr
撚屌歐洲人
之前買左250石強化
而家打晒4個world 有260石
各位建議買扭蛋定新手?
或者留來買改造卷?
而家SSR 有 GGG V磁 Strike gudam 鐵甲萬能俠 惡魔人
買左限時果個先
一定係優先買哂3個新手限時包先
點解每次開game都叫我down 45MB data...
thanks巴
升曬4部機上75都重係好脆皮 原來sup位卡啲數值都食到 我重煩緊應該點玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞