[I/A]超級機器人大戰DD (6) 求下server唔好再死

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
切腹個精神係感應
所以如果你有一部好坦得既機
你真係可以屈射程到END GAME

怪只會打最近個部
sor記錯咗激勵係加氣個招
重點係大家要活動晒手頭上既資源!
千奇唔好以為廢機就唔用
每一部都各有特色

即係以前 大鐵牛都可以爆機一樣
換黎做突破材料
個個都咁多ssr

激勵哥招技可以比其他實彈機用 破break
如果你冇好用嘅sup技 重覆ssr可以當加數值
因為chain最大問題就係一反擊打中就等於洗濕咗個頭,接住落黎個d一定要全中
如果想減到最低風險可以等啡怪打先過紅怪嘅回合
咁樣做就得一下要搏(打中二隻啡怪,第一隻打唔中可以reset)
我個方法係建基於主力機要95-100%命中
其他機排1-3位 唔中就RESET
zegapain轉做nu
用勇者王坦 反擊果下用nu高命中D會唔會好D
咁你部NU要好頂得WO?
thanks, 激勵哥係咪綠色個隻?

咁打資源升晒d ssr佢先算。

想買返ps4 機戰玩,之前plus 無買,依家街實體版仲好貴
終於買埋SR卷個package
SR卷中過SSR GGG
可以試下wor,nu換完裝可以上450瞄準,Zegapain裝曬加瞄準嘅入到場都係411....
係擔心換人個下走位唔熟會反車
要頂到4下姐,有改5應該就差唔多
我試下淨頂反擊4下要幾多血防先
zegapain區2 我100命中喎
要睇打咩怪,啡色個d觸手怪特別高回
同埋我zegapain瞄準得改5

各有各方法去做
但10CHAIN流程同埋做法
10出不離9

未打嬴AREA 2
想知AREA 3-1 D怪咩射程
我都係改5
4部5改既機夠唔夠壓到area2
想問pp養成係點?例如ggg, 升邊招好?謝謝

放ac 冇時間玩 有意 tg我 https://t.me/mocomichi
4部機都差回避素材 就可以2段改
超坦不過欠傷害,好想抽到波羅5號,勁op
得5改應該唔夠
咁區3-1 可唔可以都用岩岩個射程方法屈?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞