[I/A]超級機器人大戰DD (6) 求下server唔好再死

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
咁就好我咁啱有升力天
強列要求 Z 招平A都伸長多一格
部Z真係越用越唔想用
點解可以低攻到咁
成隊得佢一隻係打唔郁人
巴打想問張突然係做MAIN定SUB
main 唔用main技 普攻4格爆甲 要佢main個50% 打弱beam效果
日服課金每pack貴成舊水
港台服760石618 日服要9800 yen
部Z MAIN同其中一個SUB都係Z
諗住 平A必殺都係BEAM 加完7%可以勁到仆街
點知都係垃圾
我希望佢平A可以長1格起碼都有用少少
當部z係翼霸咁企前齋閃頂下招算啦 我練完都放棄左用佢當輸出 最多係幫手抽下水
最慘既係我手上得 Z 惡魔人 同 翼霸
行出街好似幫人R痕咁
但我力天MAIN用緊大波艦長
邊張好D
你用西main係要食佢個beam爆甲效果 唔係要佢輸出 大波艦長就為左要加普攻傷做輸出 你考慮個用法啦
好啦咁
咁我可以唔洗考慮瘋狂升隻力天
呢d輔助機我會升命同血就算 其他位再有剩料先俾佢升
點解突1食張滿lv都升唔到突2架
因為需要經驗越升越多
岩岩開左加倍打駕駛員關
打完架飛船, 最後結算明明見到兩本紫書
去培育果到又得一本既, 我睇錯? 但用左加倍又應該一係無一係有2本
定笨大IT狗又set錯野
支援金鎚咩關出
世界3 extra
咁nu如果第一隻就連佢的確會打得好辛苦
佢勁係建基於有隊友可以係前面幫佢頂住對面
唔係嘅話佢就算抽到第一下水,對面d機都可以直接行過黎打返佢轉頭
就算主升佢,佢都唔會可以好似勇者王/主角機咁樣一隻carry曬全隊
但係當你已經有一隻主力,佢就會係一隻好稱職嘅隊友
有人可確認一下世界4出鎚,是斬擊為主,但好像不是打擊為副,對嗎?
紫書都有幾款,你睇緊個款未必係頭先個boss跌個本
可能你咁啱又解咗個任務所以攞咗一本?
我出主斬副打
其實係佢將d機分左類既問題 唔係攻&其他既機你第一隻main佢既話都係唔會好似攻機咁carry到你過關 好似命回 特回 特命 平衡呢d機咁
世界4係主斬副鐳射
有分真實系同超級系既紫書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞