[A/I/Chrome] Granblue Fantasy (3) 三週年

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
屌 我琴日搵咗代購買bd ,諗住今日取消amazonjp 張單 ,點知amazon今日扣數 ,而家都唔知取唔取消到

半價回收ok?

好似話無得取消

你都訂左仲蝕水比代購做乜
屌 我琴日搵咗代購買bd ,諗住今日取消amazonjp 張單 ,點知amazon今日扣數 ,而家都唔知取唔取消到

半價回收ok?

好似話無得取消

因為我訂都係要搵日本集運 轉運過香港
諗住計埋轉運運費都係俾多少少 搵代購唔洗煩
而家就做咗on9仔
睇下到時放有無人要

半價回收ok?

好似話無得取消

而家就做咗on9仔
睇下到時放有無人要

平啲啲放一定有人要嘅 應該
我團已經有個唔想用信用卡買 想去信和畀cash買
BD版卡姐性能好似出左 普普通通

好正常 送比你都係收藏為主

都啱嘅, 不過咁嘅配置放去其他隊都叫有用, 係放暗隊比較...

放暗隊係想做今井個partner

半價回收ok?

好似話無得取消

而家就做咗on9仔
睇下到時放有無人要

平啲啲放一定有人要嘅 應該
我團已經有個唔想用信用卡買 想去信和畀cash買

黑店
如果已經有一粒ffj 係咪可以換下金剛精?
另外金剛精係咪包埋必得卷?

金剛晶果SET野係送兩抽比你
機率同平時一樣

機率同平時一樣

得儲夠再算

機率同平時一樣

等儲夠再算
不嬲都係換金鋼晶
不嬲都係換金鋼晶

上次換咗粒去整十天
Amazon jp bd 已經發咗貨

twitter已經有人拎左隻卡特啦

可惜啲技
都唔知賣唔賣到

可惜啲技
都唔知賣唔賣到

買得既人都係為左全卷架啦 應該有人想買但無訂既
不嬲都係換金鋼晶

上次換咗粒去整十天

On9?打四象啦
不嬲都係換金鋼晶

上次換咗粒去整十天

On9?打四象啦

換金得罪你?
不嬲都係換金鋼晶

上次換咗粒去整十天

On9?打四象啦

換金得罪你?

其實睇自己須要姐,有召升咪金鋼J, 冇換金係ok
不嬲都係換金鋼晶

上次換咗粒去整十天

On9?打四象啦

換金得罪你?

其實睇自己須要姐,有召升咪金鋼J, 冇換金係ok

我都諗左幾日,想要金鋼突十狼,但阿格又未突滿。

打得咁激烈都有人freeride

你估個個齊屬咩
抽唔中章魚咪唔打lo 吹呀

你估個個齊屬咩

做肉商放怪都好啦
連線都唔上
完左古戰立即退左呢個團佢

你估個個齊屬咩

做肉商放怪都好啦
連線都唔上
完左古戰立即退左呢個團佢

唉屌
打左1700萬
退啦 小心搵團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞