[A/I/Chrome] Granblue Fantasy (3) 三週年

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
今日出萬聖節限定
今日出萬聖節限定

今日出萬聖節限定好正常 好似係
今日出萬聖節限定

上次夏日VER改名做泳裝VER嘅意義喺邊
萬聖=skin
今日出萬聖節限定

未夠石 泳裝唔好出住
買碟個全卷特典點先有
官方點知我買咗全卷
新手岩岩加入
係咪唔洗刷首抽?

試玩下先
諗住長玩就最好買ac

個ac要有咩

暗丁

隻game最勁係男人 尤其火屬 最勁個隻叫光頭 超佢包無死

新手抽左幾次
定係買個ac好

新手抽左幾次
定係買個ac好

想認真玩嘅最好就買個ac
買碟個全卷特典點先有
官方點知我買咗全卷

出晒之後應該會有個網比你入晒7個code去換全卷code

新手抽左幾次
定係買個ac好

想認真玩嘅最好就買個ac

老老實實係睇你有冇心農 你咩角都係要農方陣
新超就基本上一定買 之後課下超得都唔係話好大問題
主人公咩職業係咪影響唔大?

唔係

唔係

咁一開始係跟武揀職業練起先?

唔係

咁一開始係跟武揀職業練起先?

乜都唔好諗 開黑劍先 睇下巴哈新手文好有用
繼續strong hold 等泳丁

strong hold cash?

strong hold cash?

加埋石卷先得120抽
如果抽唔到泳丁要用魔法卡添啲
BD版卡姐性能好似出左 普普通通

好正常 送比你都係收藏為主

都啱嘅, 不過咁嘅配置放去其他隊都叫有用, 係放暗隊比較...

都啱嘅, 不過咁嘅配置放去其他隊都叫有用, 係放暗隊比較...

其他隊都唔會有位放佢啦 廢技廢被動
屌 我琴日搵咗代購買bd ,諗住今日取消amazonjp 張單 ,點知amazon今日扣數 ,而家都唔知取唔取消到
屌 我琴日搵咗代購買bd ,諗住今日取消amazonjp 張單 ,點知amazon今日扣數 ,而家都唔知取唔取消到

半價回收ok?

半價回收ok?

好似話無得取消
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞