[A/I/Chrome] Granblue Fantasy (3) 三週年

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
角色點升100lv

想學火狐招4技

好漫長
角色點升100lv

想學火狐招4技

好漫長

刷罐/鏡
由尋日開始打
除左訓教一直係咁打
打左我3百幾水都未跌一把
準備唔夠水打古戰
由尋日開始打
除左訓教一直係咁打
準備唔夠水打古戰

無哈帝表示滿左兩把就收檔 擺雪櫃
由尋日開始打
除左訓教一直係咁打
準備唔夠水打古戰

古戰freeride咪得
由尋日開始打
除左訓教一直係咁打
準備唔夠水打古戰

古戰freeride咪得

正諗住咁做
話說今日無聊睇下fb 有個新手問角色應該點咩技
之後就有個好似玩得ok耐嘅人咁回:攻擊沒用,爆擊 屬傷最強 其次ta 弱體成功 防

大家點睇

弱體耐性好睇角色,有clear嗰類可以升下(但%唔高,睇運)
至於攻擊冇用 聽講係效率唔夠爆擊同屬攻高,而家玩開剋屬
點技小秘訣?
如果同一種技有兩格
每格點1效益好過一格點2
點技小秘訣?
如果同一種技有兩格
每格點1效益好過一格點2

咁睇下點1加幾多點2加幾多
話說今日無聊睇下fb 有個新手問角色應該點咩技
之後就有個好似玩得ok耐嘅人咁回:攻擊沒用,爆擊 屬傷最強 其次ta 弱體成功 防

大家點睇

弱體耐性好睇角色,有clear嗰類可以升下(但%唔高,睇運)
至於攻擊冇用 聽講係效率唔夠爆擊同屬攻高,而家玩開剋屬

計下數都知個1千有幾咁勁啦
屬傷竟然最強
屬傷竟然最強

爆>屬
各位巴打想問呢個ac點
http://www.8591.com.tw/mallList-wareDetail.html?id=2292683898

有個巴哈仔想用呢個同我換fgo
我又想玩GBF(新手咩都唔識) 但又唔知好唔好
(我個fgo約 6-7000蚊 如果放)
但我見8591 個價又5000唔知會唔會唔等值

各位巴打想問呢個ac點
http://www.8591.com.tw/mallList-wareDetail.html?id=2292683898

好普通
角色同召都冇咩特別
武器庫呢?
你fgo值6-7000蚊
咁真係唔好換
各位巴打想問呢個ac點

好奇你FGO果AC係點
咁真係唔好換

佢個ac500就值 5000傻撚左
咁真係唔好換

我指8591果個
咁真係唔好換

我指8591果個

5000真係

終於打完
各位巴打想問呢個ac點

好奇你FGO果AC係點

20幾隻5星(唔連寶) 仲有百幾石肝齊活動角 所有職最勁果幾隻都有 14隻限定角(除左狂比較差少少)
咁真係唔好換

我指8591果個

5000真係

唔該巴打 差d做水魚
gbf既ac邊有價
gbf既ac邊有價

有價既唔係個個買得起
我有兩個團友賣左AC 2個都6萬幾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞