[A/I/Chrome] Granblue Fantasy (3) 三週年

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
頭先抽左50幾抽 2隻ssr 兩粒好既召喚石
我草撚左成個月 咁辛苦唔知為乜

最正確抽野:

儲300抽6%天井/加蛋果陣抽

通常幾時會有6%?
仲有想問下通常 換野哥到金色月亮除左可以用武勲換之外 仲有咩方法可以拎到?
仲有想問下通常 換野哥到金色月亮除左可以用武勲換之外 仲有咩方法可以拎到?

金月換唔到武勳,一般用20金月換黑鋼突武器。

抽中已有人物嘅武器會有一金月

咁除左下面個巴打講既方法外仲有咩方法換到金月

咁除左下面個巴打講既方法外仲有咩方法換到金月

金月每月一次武勳換

抽重覆SSR角色武器

6%大概一個月一次?
金月每月一次武勳換

抽重覆SSR角色武器

6%大概一個月一次?

由上年到而家的確係一個月一次

btw iOS拎グラパスpt好似冇咩希望
金月每月一次武勳換

抽重覆SSR角色武器

6%大概一個月一次?

好似要係日本先拎到
金月每月一次武勳換

抽重覆SSR角色武器

6%大概一個月一次?

好似要係日本先拎到

Andriod仲有辦法裝fake GPS
配合日本放送時間, 偽裝喺電視到睇
不過唔知會唔會畀人ban
金月每月一次武勳換

抽重覆SSR角色武器

6%大概一個月一次?

好似要係日本先拎到

Andriod仲有辦法裝fake GPS
配合日本放送時間, 偽裝喺電視到睇
不過唔知會唔會畀人ban

Ban左就棄坑
新手留名
第1卷BD由前日5千YEN 升到今日6千YEN

有必得唔係唔買嘛

有必得唔係唔買嘛

其實目標都係拎SSR, 可能買DVD版算, 平1千YEN
超得
超得

幾時
超得

新超
放流料咁大罪
天司武係咪應該揀最廢個啲屬性整先?
我水同土都好廢
我水同土都好廢

冇雞玩咩土喎
我水同土都好廢

冇雞玩咩土喎

一隻十二生肖都無
我水同土都好廢

冇雞玩咩土喎

一隻十二生肖都無

天司武同時整
我水同土都好廢

冇雞玩咩土喎

一隻十二生肖都無

天司武同時整

天司團4連戰
我水同土都好廢

SURE整水先
下次古戰要用水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞