1/9入機場前我希望搞手可以先解決以下問題,唔係機場係春袋都冇用

487 回覆
406 Like 28 Dislike
得個屈字 又屈文宣組
文宣組宜家出撚左1/9去機場 又想屈我
up
721 811
1: 點樣解決旅客因機場關閉而延誤行程使外國對示威者既反感?(而我地本身就正正處於尋求外國協助階段)
答:唔需要解決,阻到佢地先會有回應。抗爭左咁耐,只有阻住佢地果1日有大使館官員,而國際回響亦都最大,注意國際係冇批評香港示威者。

2: 如果唔夠人而使機場自然關閉,會唔會使用813相同手法?而本身813既手法都出現極大分野。(主動塞?唔主動但係唔夠人咁點?)
我認為要塞,但可以採取唔同方法,唔一定要咁硬碰硬,例如只係去櫃台排隊令人排長龍,或者靜係搞9中國航班。

3: 如果機場冇關閉,又冇主動塞,係咪繼續係arrival hall派傳單?
如果我2既做法到時現象大部份人覺得唔接受,咁係繼續派傳單。

4:點樣解決係機場捉鬼做成極大風險既問題:例如捉錯鬼。
有冇人因為上次付國豪而黃轉藍?冇
到時有咩突發野,事後文宣組會幫忙處理。你唔係喺鏡頭前殺左佢就唔會有問題。

5:經歷813後,好多人都唔想再入機場,因為又經歷812散水事件,又經歷813捉鬼事件,最後仲要搞到又要道歉又盛。點樣令到多人會出去?
文宣,動之以情。冇其他方法。

6:無限期佔領,如果唔夠人,會唔會變左2014年咁?
唔需要,1個星期搞佢1日已經可以令佢仆街。
希望真係咁順利

pish
推有用post
要諗好晒所有可能性先
做多啲準備
相信對家有Mon po 都諗緊點應付
冇咩人理咁
【國際戰綫+英文文宣】好多同今次運動有關嘅 wiki page 都未被翻譯做英文
https://lih.kg/1506906
唔撚洗理佢 佢分化撚黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞