1/9入機場前我希望搞手可以先解決以下問題,唔係機場係春袋都冇用

487 回覆
406 Like 28 Dislike
我先希望機場定地區派都唔好互屌住先,有好多分化撚借唔入機場從中分化,實情係下下都想今日講聽日入,咁樣去搞一個春袋係冇可能。而既然機場係春袋,必定高風險。如果重現813咁,我地就好危險。

機場應視為和理非既最終手段,係同政府直接攤牌既手段。所以以下問題就可能會係機場入面發生:

1: 點樣解決旅客因機場關閉而延誤行程使外國對示威者既反感?(而我地本身就正正處於尋求外國協助階段)

2: 如果唔夠人而使機場自然關閉,會唔會使用813相同手法?而本身813既手法都出現極大分野。(主動塞?唔主動但係唔夠人咁點?)

3: 如果機場冇關閉,又冇主動塞,係咪繼續係arrival hall派傳單?

4:點樣解決係機場捉鬼做成極大風險既問題:例如捉錯鬼。

5:經歷813後,好多人都唔想再入機場,因為又經歷812散水事件,又經歷813捉鬼事件,最後仲要搞到又要道歉又盛。點樣令到多人會出去?

6:無限期佔領,如果唔夠人,會唔會變左2014年咁?

請好好考慮以上幾點,再做好入機場前文宣。否則再入去就係好危險既輿論危機。
冇人想係街頭打生打死,請對前線手足比一啲尊重。
我深感有人專登利用「機場」來做分化。請大家小心一切有關機場既po。

兄弟爬山,各自努力。小心分化。
(正經)(請給我長期置頂) 整合被控義士進程 一個也不能少不是口號!
https://lih.kg/1502159
10連推
pish
收皮啦 幾時有講機場冇用啊 屌你老母
如果812手法
但係機照開 咁點?
我認為每件事,應該先定目標,再睇成極效益

今次塞機場,係想打擊經濟?定係贏輿論?

如果目標係贏輿論,咁一開始就唔應該塞機場,應該變返和你飛咁既宣傳活動

如果決定係塞係打經濟啦,咁就頭也不回咁打,損失既民望點都唔夠經濟衝擊大

加上我地等緊外國幫先更加要塞

除非示威者係係機場圍住一個外國元首,否則唔會令外國力量敵示我地

你塞佢既國民,外國政府只會認為香港政府管理不善,搞左就黎三個月都半息唔到民憤而對港府施壓

以上
塞貨運好過塞遊客當然國際文宣要繼續搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞