連仔不如整個「五毛毅進懲罰制」比我地, 累積某個數量自動禁止發言5日

479 回覆
29 Like 107 Dislike
選擇性失明夠未?
屌泛民者禁言
你偷換完概念未?嗰個唔係post topic係乜?請指出
你已經不斷spin走本post 個題目
so? 咁嗰句就唔係個post嘅topic嚟?
你轉移夠視線未?

呢個post係叫緊連仔處理五毛/中國網軍/中國打手,唔好轉移視線
你選擇性失明夠未?點解post topic唔係講緊標題?
英文唔識查字典?

呢個post係叫緊連仔處理五毛/中國網軍/中國打手,唔好轉移視線

你轉移夠視線未? 話你不斷spin走本post 個題目有乜錯?
你轉移夠視線未? 話你不斷spin走本post 個題目有乜錯? 佢得一個解釋?

如果你覺得有問題的話, 咁你前面#336 又話你唔識查字典?咁你覺得有問題的話, 咪係拎理據出嚟反駁囉. 不過唔好spin 到離題喎.

帖子主題=/=標題? 理據?

你轉移夠視線未? 話你不斷spin走本post 個題目有乜錯? 佢得一個解釋?

如果你覺得有問題的話, 咁你前面#336 又話你唔識查字典?咁你覺得有問題的話, 咪係拎理據出嚟反駁囉. 不過唔好spin 到離題喎.

你喺#341聲稱錯但無畀理據

主題同標題呢啲commonly known 嘅嘢你仲要死撐?
你轉移夠視線未?

本post 標題為"整個「五毛毅進懲罰制」比我地, 累積某個數量自動禁止發言5日" 話你轉移視線有乜錯?

邊個支持就得佢有份咁咪得
呢個方法都好民主
本post 標題為"整個「五毛毅進懲罰制」比我地, 累積某個數量自動禁止發言5日" 話你轉移視線有乜錯?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞