連仔不如整個「五毛毅進懲罰制」比我地, 累積某個數量自動禁止發言5日

479 回覆
29 Like 107 Dislike
你選擇性失明夠未?已經證明到收唔收錢都可以叫五毛

你個cap圖只係喺你8月28日聲稱有有錢先係打手時,唔知點解咁“巧合”地被人delete咗。我上面嘅cap圖係原版未被人改之前。唔該唔好不斷選擇性失明

所以你係不斷轉移視線去有無收錢度。有無收錢都係五毛,重點喺有無幫中國詭辯。
呢個post講緊叫連仔ban五毛/中國網軍/中國打手,你轉移夠視線未?
你#302所講嘅完全同本post topic無關,所以你係轉移緊視線

呢個post講緊叫連仔ban五毛/中國網軍/中國打手,你轉移夠視線未?
咁我死得啦 成日屌泛民 哩度咁撚多泛民打手
topic係唔係我定無關,唔好又轉移視線去我身上

呢個post講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手,你轉移夠視線未?
咁咪會比啲5毛封埋啲正常account? 用下個腦好冇?
topic係邊個定無關,但係#302就係同本post topic無關

呢個post講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手,你轉移夠視線未?
呢個post講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手,你#302無啦啦post篇文講警察,你咁都唔叫轉移視線?
咁等如你無轉移視線?
呢個post講緊叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手,你#302無啦啦post篇文講警察,你咁都唔叫轉移視線?
post topic你自己唔識去睇?
每個post都有post topic喺頂,你咁問只係你選擇性失明。所以你呢度係用選擇性失明去轉移視線
你仲要死撐到幾時?你講嘅post topic 完全無關,話你轉移視線有乜錯?
你仲要死撐到幾時?你講嘅同post topic 完全無關,話你轉移視線有乜錯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞