連仔不如整個「五毛毅進懲罰制」比我地, 累積某個數量自動禁止發言5日

479 回覆
29 Like 107 Dislike
理據?

呢個topic 係叫連仔處理五毛/中國網軍/中國打手, 你轉移夠視線未?
Wiki 一check 已經知道邊個幾時改. 亦有得睇返改之前係點.

已經證明咗, 今日被人改之前, 入面所講5毛唔一定係講有收錢. 係你不斷選擇性失明之後老屈

https://zh.m.wikipedia.org/wiki/Special:%E5%8E%86%E5%8F%B2/%E7%BD%91%E7%BB%9C%E8%AF%84%E8%AE%BA%E5%91%98

再唔係大家自己入去睇囉

無理據? 搵埋條link 畀人睇埋有人今日先delete, 仲要睇得返delete 前係乜. 咁都叫無理據?

自乾五係五毛一種,下面link有講。上得網留言,會用五毛式手法,例如邏輯謬誤,選擇性失明,轉移視線,即五毛常用詭辯法,去支持中國呢個獨裁政府的話,咁點解唔係五毛?

你quote 完又玩選擇性失明, 我quote 埋你無quote 嘅嘢啦"狹義的「五毛」與「自乾五」和「憤青」有一定的區別,廣義的「五毛」包括後面兩者。 "

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/网络评论员

即係無收錢一樣可以定義為5毛

我再講一次,對網站同網站用家而言,睇行為而唔係睇有無收錢。行為有帶嚟影響,就係ban嘅理由嚟。你轉移夠視線未?

打手一定要收錢先叫打手? 打手唔見得一定要收錢. 有邊個會ban 打手嘅網唔係睇有無打手行為而係睇有無收錢? 你轉移夠視線未?

本無需要證明收錢,只需要證明到對中國獨裁政權有利嘅就已經係要求ban佢嘅理由嚟啦

一定要收錢先係打手?幫得中國呢個獨裁者已經係一個要求ban嘅合理理由嚟啦
上面已多次證明中國打手/五毛唔一定收錢。但你不斷選擇性失明,並將視線由“叫連仔ban五毛/中國打手/中國網軍”轉移去“有無收錢”上
你選擇性失明夠未?已經證明到收唔收錢都可以叫五毛

你個cap圖只係喺你8月28日聲稱有有錢先係打手時,唔知點解咁“巧合”地被人delete咗。我上面嘅cap圖係原版未被人改之前。唔該唔好不斷選擇性失明

]你選擇性失明夠未?已經證明到收唔收錢都可以叫五毛

你個cap圖只係喺你8月28日聲稱有有錢先係打手時,唔知點解咁“巧合”地被人delete咗。我上面嘅cap圖係原版未被人改之前。唔該唔好不斷選擇性失明

所以你係不斷轉移視線去有無收錢度。有無收錢都係五毛,重點喺有無幫中國詭辯。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞