[唔好俾人呃]今次係BNO平權完美引爆點,一定要簽!!!!!!!!!!!!

1150 回覆
673 Like 30 Dislike
location係咪揀Hong Kong?
我前排簽係六個零就得
Bno 屬於 British citizens
BNO嘅話用返你響英國嘅地址
一定有postcode
重點係畀幫我哋嘅人彈藥。而唔係仲走去怕被反對。
香港bno無英國居留權,點會有地址
依個就係bno要平權嘅其中一個原因
Push..... 連英國都主動提,可能真係差個誘因上議會就通過,呢個聯署可以係個誘因

Ff with hope
你覺得囉

你唔畀彈藥想幫我哋嘅人,就真係乜都唔洗講。
British national 唔一定係british citizen, 睇返法例啦⋯⋯
同中國國籍都有中國居民香港居民兩種
請問你post code填左咩?
所以上面有個P牌仔真係唔知做緊乜。

不嬲反對開嘅,係唔係都會用呢類理由去反對㗎啦。

問題係香港人要先自己展示民意,去畀彈藥本身想幫我哋嘅人
你唔係居英又唔係BC又點簽
False statement 刑事架大佬
Signet
睇返原來原文come in 係解be involved in 既意思
已填,揀HK,六個零.
【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/aeNRkuU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞