[唔好俾人呃]今次係BNO平權完美引爆點,一定要簽!!!!!!!!!!!!

1150 回覆
673 Like 30 Dislike
係,最主要係等到9月20日先有得重新開過,相隔既時間太長,到時又唔知會係咩世界lu
***睇清楚咗啲條文再諗下簽唔簽啦

【英重量級議員 促給港人完整英國國籍】

英國下議院外交委員會主席圖根達特(Tom Tugendhat)呼籲,政府應給予香港人完整的英國國籍,作為與北京對峙的一種保障。(英國衛報)

1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

為你同你嘅摰愛

Postal code 就打000000
British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.

https://petition.parliament.uk/petitions/244402

Push
五大訴求、缺一不可
Postcode填0000
P pai tui
個聯署伏黎架屌你,睇more detail la
***睇清楚咗啲條文再諗下簽唔簽啦

【英重量級議員 促給港人完整英國國籍】

英國下議院外交委員會主席圖根達特(Tom Tugendhat)呼籲,政府應給予香港人完整的英國國籍,作為與北京對峙的一種保障。(英國衛報)

1分鐘時間幫幫手簽
夠10萬個就有機會喺英國國會討論

為你同你嘅摰愛

Postal code 就打000000
British National (Overseas) Citizens should be given full British Citizenship.

https://petition.parliament.uk/petitions/244402

推,大家快D出去組人鏈啦
五大訴求、缺一不可
今次一定要上到國會
雖然我冇BNO 但係都幫推

只可以話「不怕神一樣的對手,就怕梁耀忠一樣的隊友」,
英文差就搵人proofread下先開petition,
內容就算譯咗中文都係可圈可點。

利申:有BNO,已簽
推!

自推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞