[唔好俾人呃]今次係BNO平權完美引爆點,一定要簽!!!!!!!!!!!!

1150 回覆
673 Like 30 Dislike
六萬啦
食粥食飯睇呢舖啦各位
求下大家

幫推
果時admin送左粒隱藏版俾我
好的我會小心,謝謝幫推
push
Postcode not recognised 填咩
反對嘅你唔寫都照係咁反對㗎啦
我同意開聯署嘅人文筆一般,攪到依家俾人無限放大。但果段字好明顯係俾聯署嘅人睇,唔會出現係國會文件
填 000000 六個零就ok
問題係而家開唔到類似嘅
幫推 已簽
個問題係等唔切,冇得同時開,等得嚟都十一支那國慶,可能去外國文宣解釋清楚個人想表達乜,好過而家係到畀人騎劫

我而家打算單刀去説服英國人幫手開聯署
睇返一個聯署係last 6 個月,依個聯署9月到期姐係3月果時開,我上個月第一次click入去得2萬幾人簽,今次唔理實無下次
BC撚或居英先簽得喎
由1 個零試到7個零都唔得,求教學,真心想填
唔覺得會。
第一時間問題。第二上面都講咗反對嘅你寫唔寫都係咁反對。反而畀想幫我哋嘅人有一個更好嘅理由更重要
BNO居英先簽得
居英嘅話你攞乜護照都得
否則要BC

https://petition.parliament.uk/help
British citizens and UK residents can then sign your petition — and can only sign a petition once.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞