[唔好俾人呃]今次係BNO平權完美引爆點,一定要簽!!!!!!!!!!!!

1150 回覆
673 Like 30 Dislike
推唔到的幫推
而家就係要幫BNO平權,根本本身拎BNO既人就應該係BC,仲要理埋D無謂既政治潔癖
走開D啦分化撚
你唔簽係你嘅自由,正如我所講,依個聯署係BNO平權。

唔平權就拎唔返citizenship,無citizenship就無得簽依個聯署,依個係勃論。好多香港人咪又唔美國人,但大家都簽白宮聯署,而美國亦支持香港。淨係識話尊重規則,大家因為未有citizenship就唔行出第一步,永遠都唔知英國有咩反應。

香港人1980年代前係有英國公民嘅,依家大家就係要爭取返。
段英文講咩我一樓已經講得好清楚,希望大家唔好再抽一句出黎曲解內文
五大訴求,缺一不可
其實我睇左果幾個po都猶豫
會唔會係開聯署條友寫得差
根本大家都想係聯署居英權
咁寫得差既話不如搵個英文好少少既人寫過份啦
假如你同意聯署主題,即BNO應為BC,BNO就係英國公民,依個係好簡單嘅原則問題。如果英國政府認為有“外國人”亂用個系統,佢係有權力關閉聯署。
五大訴求,缺一不可
五大訴求、缺一不可
推唔到但加油!!!!!!!!
9月1英領見!!!!!!!!!!
全歐盟及挪威都承認。

大力推
雖然係p牌
係中共呃香港人。全歐盟及EEA都承認。我已證明
依家係屌鳩你散播不實資訊
BNO明明唔係Citizen, 你就話係Citizen, 照可以簽
你根本就知道只有公民或居英人士可以簽, 照叫啲無權簽嘅人簽
你咁樣搞寫個script用幽靈簽夠十萬個人算啦, 洗撚搞咁多嘢
就係呢啲聯署係有用, 因為咁先唔可以玩爛佢, 要跟人規矩玩
你唔係BC, 又唔係住英國, 咪去reddit上邊度好, 呼籲合資格有權人士幫手簽
我有BNO住香港, 一樣想平權, 但唔係咁玩, 我自己無簽, 都係叫識嘅住喺英國朋友幫手拉人簽
你咁做, 同啲篤數吹大聯署傻鳩藍絲本質上有咩分別
仲好意思要講到字正詞嚴
中共呃香港人,全歐盟及EEA都承認bno係British citizens.
咁其實有冇得取消個petition?
重新寫個份好的
再叫英國人簽
相同議題就算開左都會被del
要寫過份就要死命等到9月20
或者咁講,petition 夠一萬人簽佢係會回應

上次個舊petition 文字一樣,同埋都有BNO 人士簽咗

如果真係有問題,英國應該已經出咗聲
2個星期
好多變數
中共呃左香港人好多年。全歐盟都承認持有bno都係英國公民。係有投票權。中共就係唔想bno持有人行使到權利。係香港係唔會收到信。比港共封晒。
sor, 打錯
是大約4個星期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞