開心速遞(311)

1001 回覆
10 Like 13 Dislike
我都鐘意孝V線
林秀怡常駐嘅歡呼聲應該都算高,但咁耐先出得嗰兩次… 仲要傳佢俾人雪緊…
我想睇明詩吖!!!
佢係問你點解打殘體字
ABC一名,中文水平差過金城安,一時冇留意,對唔住!
今日嘅event喺BBC會唔會有直播?
陳展鵬都好屎戲,一味攪 chok 扮型,奈何又型唔起,衣著勁娘
由史上最浪漫跌到史上最失敗 CP
3E 嘅「品」係 ok 嘅
TT 就真心 no eye see

龔水成功之一,係兩位主演有料亦有默契,令觀眾隨佢哋又喜又悲,咁易 copy 咩!
其他人都無咁喎,係得佢咁
好想見多d阿孝,角色好演技又好
有冇人畫到人物關係圖?

00:同完bonnie一齊又同安仔攪基, 安仔又同bonnie拍拖

安仔:暗戀Venus, 同00基友, 鈎二嫂溝bonnie, 同美麗玩曖昧

bonnie:先同00一齊, 再同安仔, 譚道德介紹下george溝bonnie

孝:溝3E, 同george攪基, 溝Venus

george:溝bonnie, 同孝攪基, 溝Venus

3E:同孝一齊, 散咗, 之後被george睇中, 偷睇換衫, 扮姐妹索油, 同安仔係親戚, 暗戀00阿哥

傻強:安仔, 00同學, 曾經同安仔老母拍拖

美麗: 孝妹, 溝安仔

Venus:兵太多, 寫唔晒, 被安仔暗戀, 被孝溝, george溝
有冇人畫到人物關係圖?

00:同完bonnie一齊又同安仔攪基, 安仔又同bonnie拍拖

安仔
:暗戀Venus, 同00基友, 鈎二嫂溝bonnie, 同美麗玩曖昧

bonnie:先同00一齊, 再同安仔, 譚道德介紹下george溝bonnie

:溝3E, 同george攪基, 溝Venus

george:溝bonnie, 同孝攪基, 溝Venus

3E:同孝一齊, 散咗, 之後被george睇中, 偷睇換衫, 扮姐妹索油, 同安仔係親戚, 暗戀00阿哥

傻強:安仔, 00同學, 曾經同安仔老母拍拖

美麗
: 孝妹, 溝安仔

Venus:兵太多, 寫唔晒, 被安仔暗戀, 被孝溝, george溝
本身我ok 3e嘅,但個人設因為組cp而格硬咁寫真係好唔合理,如果有個好少少嘅過渡嘅話會好好多,阿龔、水水同大小姐因為對方嘅改變係合理同好睇好多,不過得罪講句,依家tt咁嘅態度真係對佢有啲反感
呢個唔使多講啦

BETWEEN

我愛3e同Bonnie
都過晒3:30啦,點解仲唔直播今日嘅活動
手殘,係2:30
希望宣布加集!
我都係咁話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞