開心速遞(311)

1001 回覆
10 Like 13 Dislike
9點半果套演得好過Bonnie好多
做Bonnie把聲成日怪怪地銀住咁
930嗰套咪一樣鴨仔聲…換湯不換藥嘅咋
套劇已拍咗兩年幾,差不多日日開工,係有料或有心進步嘅,一早就唔係咁啦!
而家係心如4.0定5.0?
為左格硬搞3T寧願大改性格真係
根本兩個外型唔襯
好想睇佢做安凌癡女
邊度賜個精壯男人俾我啊
感覺同明詩同一類型角色
佢兩個個外型真係冇得輸
kalok仲要好撚好戲+乖乖仔冇乜緋聞
真心睇好佢兩個
佢配死一個反而唔好睇
做下好似美麗咁有特色性格既配角仲好玩
但呢種鴨仔聲自然過八點
可能係劇情需要
外型唔襯係其次 有無其他角色version係多過3e架?就連一開始有人設變化嘅Bonnie都最多得3.0咋

又唔見寫其他受歡迎嘅cp夾硬到要改人設
其他cp自然發展得好smooth 好舒服 人設性格都無點變過

如果編劇繼續改3e人設 寫到佢哋最終係埋一齊
3T可以話係套劇嘅最失敗cp
可惜生不逢時
開始覺得係監製/導演問題,冇理由差咁多
話時話,孝心分手嗰排我幾驚啊孝咁就冇得再出。當時話就話考完DSE就有機會入大學線,但都要等成年,係俾個保鑣佢做先有得出下鏡。好彩之後孝國+池家線發展得好正,阿孝呢個角色真係越寫越好,呢家終於都等到佢入大學啦!如果真係要發展孝V線,希望編劇寫好啲,唔好糟蹋阿孝呢個好仔
咪就係可能導演要求咁演囉
唔係樣都ok 見得下
我都唔會睇佢
開心速遞一向都係癲癲哋嘅角色先有睇頭,而大學線一直嘅問題就係冇咩女角突出,難得終於有個李莫仇,希望佢可以繼續出!
btw好担心明詩唔會再出
比較中意睇木毒3E多過女神3E

其實我都覺得Bonnie 9點半個套表現好d,佢幾岩做大學生(黐家乖女果種)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞