開心速遞(311)

1001 回覆
10 Like 13 Dislike
咁就一齊咗,勁撚求其
之前啲cp唔搞返幾集培養下感情都一齊唔到
Yup
Kelly Kelly
第三張有 Honey
btw 連續幾集都好多港姐
只係靠樣嘅親生女梗係要俾多啲戲份佢做
btw 唔覺佢靚 但好多人當佢女神
山頭文化得好嘅話唔會反對 如捧演技好嘅
但係班高層真係唔知咩事 屌

btw其實剛才話唔爭Venus完咗佢咪好
又或者唔答應和Venus食飯
難得孝國有進展 做roommate
因為Venus演員簽咗賣身契 咪安排佢做常駐囉 咪安排cp線俾佢囉
但老老實實 咁求其嘅cp我諗唔會有太多觀眾受落帶唔到情感共鳴俾觀眾
以為觀眾係池美麗咩 咩都食
我覺得TT靚仔既之前同朱家線、去澳門都幾掂
但一配戀愛線就唔掂
應該差唔多等於D
btw 本人英文4但OK應付到 (5** 3 4 3)
都唔算一齊既
date下啫
有冇人知個鬼妹係邊個
如果演技唔好嘅咪入
唔覺靚仔 仲要勁矮 成個五五身
其實外貌唔影響觀感 唔想睇TT嘅主要原因係佢太過自以為是
睇返尋日個集笑死
特別係阿孝同安仔係初戀cafe打 同埋安凌前後腳搵善姐碌梳化
係哦,有 honey ,如果佢有得拍3日2夜就正啦!
唔係話00唔好呀,
係叫人正負皮投票呀
笑左
愛回家徹底反了
真心希望佢加集數唔係真係撤...回英國 永不回歸
孝國先係長遠,所以要拖住黎慢慢培養感情~ 期待同居日常
阿媽又成功收兵 又幫啊孝追到女神
可能反cup Venus聽到啊孝10萬一個月所以先沉船
經過今集好想睇空手道學會嗰三個喪追大家姐
睇佢三個爭住送大家姐去熊家

大家姐真係講得冇錯 雖然佢生過仔 但依然喺學校好受歡迎
跟住潮生呷醋 啲特務陰暗面出曬嚟 三隻野就咁比潮生嚇窒
潮善線
聽日個集好似唔錯
一開始潮生唔在意 諗住大家姐唔會鍾意呢啲小朋友 點知大家姐又要寫書攞靈感
好想睇大家姐同佢哋三個一齊dating
畫面應該好cls 仲可以睇到安仔三個昔日敵人因為想做自己老豆討好自己
3t都要硬食啦 啊孝venus算得啲咩
依家只係大家有少少好感啫 之後希望慢慢寫 鋪靚佢都會好睇嘅
但暫時來講venus啲戲爭少少
啱啱鬧0安覺得情緒未到位 好似格硬來咁
Judy
想睇
何止爭少少… 講真我覺得Venus演員自身硬件都麻麻 樣仲話算中等偏上 但太細粒 會有很多限制 始終做演員 演技對白都再需要磨練 依家擔正就真係爭啲啦

3T…一諗返TT演員自詡最浪漫一集同串緊觀眾話佢哋進度快 就無曬好感
聽晚熄電視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞