我係尋日北京就被帶走嘅譚家翔

1111 回覆
3672 Like 32 Dislike
唔敢返大陸....
8月18日咋凌晨3點幾過關
咁我都知呢排會cheak手機 所以我放左個手機係把遮到
過關我就過人手 見到大陸入境處睇完我回鄉証
個樣有古怪即刻把遮比左我後面個朋友
不出我所料兩分鍾之後就比人捉鳩左
捉左我去間房到係咁搜我身 又問我電話係邊
之後就有啲大陸公安捉左我上車去對面關口一條走廊有幾間房既
入左去盤問室 係咁問我係咪係大陸犯左法 係咪法輪功啊 係咪去叫雞又遊行 點解無手機既野 又話你宜家唔認遲啲你自己好撚大獲架
我就心諗 你連我犯咩罪都唔撚知
之後佢問乜柒野全部否認 之後坐撚左六個鍾先放我走返香港 佢最後叫我以後咪再返大陸 大致上咁樣囉
Cls
枉為人 不知所謂
不知所謂
個腦幾好用㗎,希望你都可以有一個
沒事就好
好擔心你!冇事就好!唔好上大六啦!
咪咁無知喇,apple都要跪低,係大陸起server
https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/2026417
其實都估到啦
我唔知你地係想賭下有冇事定點
呢日畀人抄咗身份證嘅人( 當然重有其他日子)
我就一定唔會上去
深圳警方︰英駐港總領館人員涉賣淫嫖妓被拘
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190822/bkn-20190822172049654-0822_00952_001.html

又話拘留15 日

咁快返黎?
ON9 P牌唔撚用腦, BLOCK得
你咪癲啦 五毛狗
仲未見到佢家人報平安喎

辛苦啦
一個係鄭文傑一個係譚家翔呀

幾撚時話譚家翔俾拘十五日呀 你用下腦先好麻
中國地區用戶先係,香港照計仲係獨立ser,如果唔係的話,班狗係狗屋就唔洗逼供,直接backdoor啦
咦乜原來兩個人

一日咁多人返大陸失踪
追唔切post
好彩你返到嚟。。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞