我係尋日北京就被帶走嘅譚家翔

1111 回覆
3672 Like 32 Dislike
換然之比狗抄過牌既理得你工作需要又好,紅事白事乜都好,通通咪撚去鬼國。未抄過牌既都要可免則免,唔可免既都最好免

【眾籌 Google 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告

https://lih.kg/dHmAvS
我駁你乜柒阿傻鳩?
我要駁你咩先?
我問你69有無出黎阿? 無就收收皮啦細路
睇LIVE好撚巴閉? 我無一個comment 話你講抄身份證有錯
我只係話你唔好柒撚到衝出黎以為睇LIVE好撚巴撚閉, 你只係坐係到食花生既垃圾一件, 唔好講撚到自己好撚偉大咁, 死撚埋一邊啦廢西, 睇你個閪款, 你一次遊行都無出過啦, 係屋企打飛機, 憑乜屌人?
你既assumption 有兩個謬誤:

1. 你assume公安會del相。樓主冇話公安有del過任何野,只係睇同mark低
2. 你assume 張相只限於手機上儲存唔會up上cloud

樓主之後再解釋係其他人影,所以而家case closed.

討論係可以,但唔駛下下侮辱人,為fact check而提出既問題係基本步
好過香港警犬
諗起入面啲手足
有啲重覆問題 麻煩晒其他巴打幫答
最主要係報平安
依家搞埋工作上嘅嘢先
多謝大家關心
自己影嘅話可能連部電話都無埋
咁你係咪唔俾入境?
多謝
連人地講佢咩都唔知, 話人駁佢同死雞撐, 真係屌他媽無咁多時間幫人教仔,
閱讀理解都唔撚識為屌而屌, 真係無眼睇
唔係喎
掃卡公安同CHECK 袋既公安(N個公安)無交流無對講機架喎
一時睇手機一時就唔睇
睇彩數咋?
....最後係被視為影響國家安全不允許入境(好彩冇送入教育營)....

危害國家安全就唔入得「中國大陸」境,要「遣返」返香港,咁即係又一次證明,根本無當過香港人係中國人

正經:樓主平安回港就好

撇除政府問題,淨係計警隊,再淨係計721 85 811 新屋嶺 CCTV直送,已經夠哂理由比示威者做任何野,包括以武制暴 以眼還眼 百倍奉還

重申七一宣言,設立死線,立即實行雙普選

「勇武派」、「和理非」係角色,唔係派系,理念一致,只係手法不同

唔係仇警,大家一定要清楚知道點解要清算警隊。警暴(濫捕、濫告、不依法規)係暴政一部分,唔全面改革警隊、監警制度,只會令目前同將來爭取雙普選更加舉步維艱

所以,絕對唔需要否認自己係針對警隊,針對警隊就係對準政權。唔通你淨係針對林鄭、唔針對政制,就會有雙普選?

#五大訴求 缺一不可
#唔撤就罷
#罷工罷巿罷買罷課
#我係香港人
#我參與全港四罷
#各區集會
#出核彈麻包袋都唔割蓆
#直至政府跪低
#重組警隊 刑事追究 改革監警制度
#永遠不光顧荃灣北角元朗商戶
#抵制一切紅媒相關商業活動
加油
個人無事就好
祝一切安好

不忘被捕義士
推!
對,已有木馬。所有戶口要開新, email, tg, whatsapp..etc etc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞