我係尋日北京就被帶走嘅譚家翔

1111 回覆
3672 Like 32 Dislike
on9唔使衝出嚟同人講嘅
咪撚再俾人帶節奏
f你老母c咩戇撚鳩
遣返直接的你上機
仲board乜撚嘢ing pass

好簡單 而家情況係
你唔信事主已回港
應該質疑樓主KKYKK可信性
因為而家係事主用朋友樓豬ac / 樓豬替事主回覆
既然approve咗樓豬嘅可信性
重f乜鳩c 咪撚on9啦
大家急正常 但用下個腦唔該
612!721!811!你記得嗎?

【公海】823人鏈:香港之路Hong Kong Way
Telegram Link : https://t.me/joinchat/J3VqxBTMg_LTNL9idzQLOw
「8.23香港之路」集合點出席人數估算
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdn8obEeNEp4bN-uOJ95qL1tckBql7WIJ5poZR6Xa4BF9hG8w/viewform

巴打歡迎你平安返到香港

想知道下公安check你電話之餘有無抄低whatsapp入面對話/contact
萬一有的話身邊/whatsapp group入面D人咪都有機會俾佢地起底等你自動送中果日去拉
要個victim 去prove自己係victim
有冇抽你水
我都係358其中一個
六月尾仲去過北京轉機 個陣冇事
七月尾又返過大陸 都ok
估唔到而家變成咁
無事就好
人冇事就好
聽完先
同意請手動轉發

管治手段由高調鎮壓轉做高調懷柔、暗地監視咋!!

777開始接受冇大台呢個事實,認清楚捉唔哂抗爭者,所以係好多地方裝cam 𥄫撚住哂抗爭者同普通市民,唔理三七廿一收集哂咁多人既面部身體特徵儲成大數據庫,留返日後大派用場慢慢同你計架!!

DKLM大家快撚D 入定幾十塊面皮日日慶祝halloween啦![/b]
好彩無比人捉去教育營😢😢😢
真心唔好去大陸
好恐怖
手足無事就最好,咁你換咗電話同ac密碼未?
痴撚線
辛苦晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞